Κατερίνα Καινούργιου για Μητσοτάκη: «Δεν πεθαίνεις από την ομορφιά του, δεν λες και κούκλος»

Κατερίνα Καινούργιου: Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για τον πρωθυπουργό

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Καινούργιου για τον Μητσοτάκη, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου…

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τον Πάνο, τον παίκτη του MasterChef 6 που τον έχουν χαρακτηρίσει τον «σωσία» του Άκη Πετρετζίκη δεδομένης της εκπληκτικής ομοιότητάς τους, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βρει μέσω σχετικής εφαρμογής – που έχει κάνει θραύση στο Instagram αυτές τις μέρες – ποιος είναι ο δικός της σωσίας από τους Έλληνες επωνύμους.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα την άφησε άφωνη καθώς δεν περίμενε ότι ο «σωσίας» της θα ήταν ο…Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης!

“Μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο; Δηλαδή που μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο;”, Κατερίνα Καινούργιου

«Μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο; Δηλαδή που μοιάζω εγώ με τον Κυριάκο; Μπορείτε να μου βρείτε μια φωτογραφία του Μητσοτάκη; Με ποια λογική η εφαρμογή με έβγαλε ότι μοιάσω με τον πρωθυπουργό; Μια χαρά είναι ο άνθρωπος αλλά εξωτερικά δεν πεθαίνεις από την ομορφιά του. Καλά ούτε με τη δικιά μου, αλλά εντάξει, δεν λες και κούκλος.

Μήπως τα χρώματα; Έχει πράσινα μάτια ο πρωθυπουργός; Η μύτη μου πριν από την πλαστική ήταν σαν του πρωθυπουργού. Μήπως πριν από τις πλαστικές έμοιαζα με τον πρωθυπουργό; Μήπως η εφαρμογή καταλαβαίνει πώς ήμουν πριν από τις πλαστικές; Τι να πω; Θα χαρεί ο πρωθυπουργός τουλάχιστον», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο