Καθόλου τυχαίο: Ο σοβαρός λόγος που ανακοίνωσαν τώρα τον χωρισμό τους Οικονομάκου-Μιχόπουλος

Στις 27 Απριλίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πήραν την απόφαση να διαλύσουν τις εικασίες, ανακοινώνοντας επισήμως τον χωρισμό τους. Η είδηση προβλήθηκε και μέσω της δημοφιλούς εκπομπής “Γειά σου”, όπου επεξηγήθηκε ο λόγος για τη συγκεκριμένη επιλογή ημέρας για την ανακοίνωση.

Προτεραιότητα στην οικογενειακή ισορροπία
Οι Μιχόπουλος και Οικονομάκου, γονείς δύο παιδιών που φοιτούν στο δημοτικό, υπογράμμισαν ότι η ισορροπία της οικογένειας παραμένει η κορυφαία τους προτεραιότητα. Αποφάσισαν να κοινοποιήσουν τον χωρισμό τους ακριβώς την περίοδο που τα παιδιά τους δεν έχουν σχολικές υποχρεώσεις, για να μην εκτεθούν σε πιθανές αρνητικές αντιδράσεις.


Η απόφαση του χρονισμού της ανακοίνωσης ελήφθη με τη σκέψη να προστατευθεί η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών τους, καθώς τώρα βρίσκονται στο σπίτι και απομακρυνθήκαν από σχόλια που θα μπορούσαν να τους επηρεάσουν.

Αποχή από τα κοινωνικά δίκτυα:
Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής, ανακοινώθηκε ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει θέσει σε ιδιωτική κατάσταση τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το μέτρο αυτό φαίνεται να αποσκοπεί στο να περιορίσει τη διαδικτυακή του παρουσία και να αποφύγει περαιτέρω αλληλεπιδράσεις με τη διαδικτυακή κοινότητα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Related posts

Eurovision: Το «μυστικό» πίσω από την χορογραφία του Nemo, που κανείς δεν αντιλήφθηκε

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά, τύχη και επαγγελματικά στο προσκήνιο – Όλα πάνε πρίμα για αυτά τα 3 ζώδια

Από αυτό «έφυγε ο Άρχοντας»: Μαθεύτηκε από φίλο του η αιτία θανάτου του Βασίλη Καρρά