Καθυστερούσαν να τους φτιάξουν το πεζοδρόμιο και εκείνος φύτεψε… μαρούλια

by Τόνια Τζαφέρη

Απίστευτο περιστατικό: Μαρούλια ανάμεσα σε πεζοδρόμιο

Κάποιοι άνθρωποι τελικά… δεν αφήνουν τίποτα ανεκμετάλλευτο και θέλουν να σπείρουν σπόρους και λαχανικά όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Πιο αναλυτικά κάτοικοι μιας γειτονιάς στη Λα Κορούνια στην Ισπανία ζητούσαν εδώ και πάνω από έναν μήνα να επισκευαστεί η ζημιά στο πεζοδρόμιο.

Οι Αρχές τοποθέτησαν προσωρινά μια σανίδα, αλλά η επισκευή δεν φαινόταν πουθενά στον ορίζοντα.

Έχοντας βαρεθεί να περιμένουν να εμφανιστεί το συνεργείο οδοποιίας, κάποιοι σκέφτηκαν να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη λακκούβα και φύτεψαν μαρούλια.

«Μαρούλια μεγαλώνουν στο κομμάτι του πεζοδρομίου που δεν έχει επισκευαστεί» γράφει το σχόλιο στην ανάρτηση με τις φωτογραφίες στο Twitter.

Αμέσως, η ανάρτηση έγινε viral, με τους χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στον εμπνευστή του λαχανόκηπου.

«Τότε να σταματήσω και να κόψω για τη σαλάτα μου!» σχολίασε κάποιος που μένει εκεί κοντά.

«Απολύτως υπέροχο. Βάζω 10 σε εκείνον που σκέφτηκε να τα φυτέψει για να δείξει την εγκατάλειψη. Την επόμενη φορά ελπίζω να φυτέψει πιπεριές» έγραψε ένας άλλος.

«Όταν βγουν τα φρέσκα κρεμμυδάκια, να μου το πείτε! Το μαρούλι μόνο δεν μου φτάνει, αλλά στείλτε τα όλα μαζί κομμένα στον δήμαρχο» πρότεινε κάποιος άλλος σχολιαστής.

Περισσότερα σχόλια για τα μαρούλια μέσα στο πεζοδρόμιο

«Για τις αγκινάρες έχετε αργήσει ήδη!» σχολίασε με χιούμορ ένας άλλος χρήστης.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι αμέσως αφού οι φωτογραφίες με τα μαρούλια στη λακκούβα έγιναν viral, οι τοπικές αρχές έσπευσαν να επισκευάσουν τη ζημιά.

Η ανταπόκριση των υπευθύνων στον αυτοσχέδιο λαχανόκηπο έκανε και πολλούς άλλους χρήστες να προτείνουν κι άλλες τέτοιες παρόμοιες φυτεύσεις και σε άλλα σημεία που χρειάζεται να γίνουν επισκευές.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν