Κάτια Ταραμπάνκο: «Mου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα»

by Τόνια Τζαφέρη
Κάτια Ταραμπάνκο: «Mου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα»

Κάτια Ταραμπάνκο: H αποκαλυπτική συνέντευξη για τον γάμο

Με αφορμή φιλανθρωπικό γκαλά, στο οποίο φόρεσε νυφικό, το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια survivor μιλησε ανοιχτα για τον θεσμο του γάμου.

Κάτια Ταραμπάνκο: «Mου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα»

Το μοντέλο κάνει πρόβα νυφικού για… καλό σκοπό και αποκαλύπτει πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος Πρόβα νυφικού έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο και ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Το γνωστό μοντέλο θα περπατήσει στο bridal show του «Yes I Do» για φιλανθρωπικό σκοπό! Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Κάτια στο ατελιέ να δοκιμάζει νυφικά και να είναι άκρως εντυπωσιακή. Η ίδια ρωτήθηκε και απάντησε για το ποια είναι η στάση της απέναντι στον γάμο ενώ αποκάλυψε και πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος.

Πως ονειρεύεται τον γάμο της η Κάτια Ταραμπάνκο

«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία, μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο. Στη συνέχεια μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί και είναι πολλές: «Προσπαθώ να καταλάβω αυτή την ερώτηση υπέρ ή κατά του γάμου. Είμαι γενικά υπέρ της αγάπης. Στο internet δέχομαι εβδομαδιαία 5-6 προτασούλες. Πρόταση γάμου με δαχτυλίδι ήταν τότε στο διαγωνισμό με τα μοντέλα… καλά πήγε αυτό. Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Όλα τα μονόπετρα είναι δώρα».

Κάτια Ταραμπάνκο: «Mου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα»

Σε άλλο σημείο μίλησε για τον σύντροφό της αποκαλύπτοντας πως: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρώσικα στο πρόσωπό του». Ως προς την συγκατοίκηση τους είπε:

Περισσότερες δηλώσεις από την Κάτια Ταραμπάνκο για τις σχέσεις της

«Το τελευταίο διάστημα λείπει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε τώρα συγκατοικώ με τις δύο μου γάτες», ενώ αμέσως μετά ομολόγησε τι την κέρδισε στον σύντροφό της: «Με κέρδισε στο βασικότερο ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου υπήρχαν οι σχέσεις που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές». Τέλος αναφέρθηκε και στον λόγο που χωρίζει από τις σχέσεις της. «Τις περισσότερες φορές αιτία χωρισμού ήταν η δουλειά μου. Βεβαίως και θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή, υπάρχουν συζητήσεις», είπε σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Προτεινόμενα