Κέντρο της Αθήνας: Παππούς ξάπλωσε με χτύπημα τον “νταή” που του επιτέθηκε

by Τόνια Τζαφέρη

Κέντρο της Αθήνας: Παππούς ξάπλωσε στο έδαφος “μάγκα” που του επιτέθηκε

Κέντρο της Αθήνας: Ένα δυστυχώς σύνηθες περιστατικό συνέβη και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Όταν για άγνωστο λόγο, ένας ‘’αγριεμένος’’ άνδρας. Αποφάσισε να επιτεθεί με μανία σε ένα μεγαλύτερο. Όσο και αν προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και να τον έχουν μακριά από τον παππού, στον οποίο ήθελε να επιτεθεί… Δεν τα κατάφεραν.

Ο οργισμένος άνδρας ξεκινά την προσπάθεια του για επίθεση. Φανερά εκνευρισμένος, αποφεύγει όσους τον συγκρατούν και ξεκινάει τις κλοτσιές.

Κέντρο της Αθήνας: Παππούς ξάπλωσε στο έδαφος "μάγκα" που του επιτέθηκε

Και ενώ ο παππούς στην αρχή τον αποφεύγει. Φαίνεται λιγάκι διστακτικός. Θα μπορούσε να πεις κανείς και φοβισμένος… Μια κίνηση και μόνο ήταν αρκετή για να τον επιστρέψει στη θέση του.

Τα πράγματα για τον νευριασμένο άντρα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περίμενε. Αφού μια γροθιά ‘’έφαγε’’ στον πρόσωπο από τον ‘’ήρεμο’’ παππού. Και κατευθείαν έκανε μεταβολή και πίσω.

Το απίστευτο βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια. Τραβήχτηκε από περαστικό ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του μπροστά στο συμβάν.

Εκτός από το γεγονός πως ο οργισμένος άντρας πρέπει να μάθει να λύνει τις διαφορές του με άλλους τρόπους. Πρέπει να σκέφτεται και λίγο καλύτερα τις κινήσεις του, αφού με μια μόνο κίνηση. Και χωρίς πολλά πολλά, μπήκε στην θέση του για τα καλά.

Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό στα κεντρικά στην Αθήνα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα