Κι όμως δεν είναι η σύζυγος του: Αυτή είναι η μεγάλη αγάπη του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

by Εύα Ζαχαριάδη
Κι όμως δεν είναι η σύζυγος του: Αυτή είναι η μεγάλη αγάπη του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

Παύλος Ορκόπουλος: Ο πρωταγωνιστής των Παγιδευμένων αποκαλύπτει την μεγάλη αγάπη της ζωής του

Μετά από τον συγκλονιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, ο Παύλος Ορκόπουλος πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός έχει μπει στις καρδιές του κοινού με το τάλεντο του και ξεχωρίζει σε όποια σειρά συμμετέχει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τη μεριά του, μετά τον ρόλο του Νέστορα στις «Άγριες Μέλισσες», έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ πιο σκληρό χαρακτήρα, τον Σπύρο Μαρκέτο.

Ο Σπύρος είναι ο πατέρας του Δημήτρη. Διοικητής της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Διακρίνεται για την ειλικρίνειά του, τη βαθιά αίσθηση του καθήκοντος, αλλά και τις αυστηρές αρχές του. Κλειστός χαρακτήρας, δίκαιος, ρεαλιστής, ταγμένος στο καθήκον και το επάγγελμά του. Τηρεί τους κανόνες μέχρι τέλους και χαίρει του σεβασμού όλων. Αυτό προσπάθησε να διδάξει και στα παιδιά του.

Κι όμως δεν είναι η σύζυγος του: Αυτή είναι η μεγάλη αγάπη του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

Παύλος Ορκόπουλος: Η εξομολόγηση για τα εγγόνια του

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Παύλος Ορκόπουλος είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την επίσης ηθοποιό, Νίκη Χατζίδου, με την οποία έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Μεγάλη αδυναμία του δεν είναι άλλη από τα δύο εγγόνια του, δύο αγόρια που ήρθαν στον κόσμο και του άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή.

«Το καινούργιο στη ζωή μου είναι τα δύο εγγόνια μου -δύο αγόρια 7,5 και 4,5 ετών- και η ζωή μου είναι συναρπαστική. Μας δένει το ρήμα παίζω. Εγώ ρωτάω τα εγγόνια μου τι παίζουν και εμένα ο κόσμος με ρωτάει πού παίζω. Μας δένει η ίδια ερώτηση. Και στην καραντίνα ακόμα εγώ συνέχισα να παίζω, γιατί αυτό κάναμε, παίζαμε. Αυτό είναι πολύ ισχυρό στοιχείο, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τα εγγόνια μου και αυτό μου αφερεί χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ!», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Προτεινόμενα