Κιάνου Ριβς: Έχασε το παιδί του, σκοτώθηκε η γυναίκα του πέρασε δύσκολα αλλά βγήκε πιο δυνατός

Κιάνου Ριβς: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κιάνου Ριβς έχει ζήσει μια έντονη ζωή. Πέρασε πολλές δυσκολίες ωστόσο δεν έχει σταματήσει να παράγει έργο.

Όταν ο Καναδός ηθοποιός ήταν σε ηλικία μόλις τριών ετών, ο πατέρας του έφυγε και οι γονείς του πήραν διαζύγιο. Ο ίδιος αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα στο σχολείο, λόγω της δυσλεξίας, με τον ίδιο να αποφασίζει να εγκαταλείψει τα μαθήματα και να «κυνηγήσει» το όνειρό του.

Οι τραγικές απώλειες και ο συνεχής αγώνας του Κιάνου Ριβς για να προσφέρει ότι μπορεί

Άλλη μία δοκιμασία για τον Κιάνου Ριβς, τον βρήκε στη νεαρή ηλικία των 23, όταν ο καλύτερός του φίλος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μετά από πέντε χρόνια γνώρισε τον έρωτα της ζωής του και ένα χρόνο μετά εκείνη έμεινε έγκυος. Δυστυχώς η γυναίκα έχασε το παιδί, όταν βρισκόταν στον 8 μήνα της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι δεν άντεξε την απώλεια αυτή, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση τους, παραμένοντας απλά φίλοι.

Αν και ο ίδιος έχει γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς, επιλέγει να ζει απλά και λιτά. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο ίδιος έχει δωρίσει το 70% των εσόδων του από μια ταινία σε ένα ίδρυμα για τη λευχαιμία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δοκιμάστηκε πολλές φορές και συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων