Κλέλια Χαζτηιωάννου – Χαμόγελο του παιδιού: Η «βασίλισσα των τάνκερ» που πληρώνει χιλιάδες ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού

by Τόνια Τζαφέρη

Κλέλια Χαζτηιωάννου: Η επιχειρηματίας με το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο

Από τέτοιους ανθρώπους έχει περισσότερο ανάγκη η χώρα, από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και συνεισφέρουν σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μια τέτοια πράξη αγάπης, έχουμε και από την Κλέλια Χαζτηιωάννου προς το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Κλέλια Χαζτηιωάννου – Χαμόγελο του παιδιού: Η «βασίλισσα των τάνκερ» που πληρώνει χιλιάδες ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Αυτή η γυναίκα ανέλαβε να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ιδρύματος στον ΕΝΦΙΑ. Ο Οργανισμός έχει κληθεί να καταβάλει υπέρογκα ποσά μέσα στα χρόνια κάποια από αυτά είναι των 57.000, των 75.000 ευρώ κ.α τα οποία πληρώνει τελικά η Κλέλια Χατζηιωάννου. Στην σελίδα του Χαμόγελου του Παιδιού στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία με την κ. Κλέλια Χατζηιωάννου να παραδίδει την επιταγή στον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλου.

Το “ευχαριστώ” του Χαμόγελου του παιδιού” στην Κλέλια Χατζηιωάννου

Η φωτογραφία συνοδεύεται και με το ακόλουθο σχόλιο: «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου. Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας.

Και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερρμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν