Κλέλια Ρένεση: «Ένας μονογονέας έχει απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα»

Κλέλια Ρένεση: Η συνέντευξη της αγαπημένης ηθοποιού

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση, που την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Καίτης στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στον ρόλο του μονογονέα στην εποχή μας.

Η «Μουρμούρα» έκλεισε τα δέκα χρόνια της. Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας της;

Απλές, καθημερινές ιστορίες, αληθινοί χαρακτήρες, αυτοτελείς αφηγήσεις, ωραίο χιούμορ, καλοί συντελεστές. Αυτά είναι η «Μουρμούρα» και γι’ αυτό κάνει τόσους κύκλους με απήχηση στο κοινό.

Η Καίτη είναι μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για τη ζωή και μια ανοιχτή αγκαλιά για τους γύρω της;

Και βέβαια! Είναι νότια γυναίκα, με ζεστή καρδιά και χέρια. Δεν είναι τυπική, ούτε στριμώχνεται. Είναι σίφουνας και αναμμένο κάρβουνο. Γι’ αυτό την αγαπώ. Επειδή ξέρει να αγαπά.

Η Κλέλια Ρένεση για τον ρόλο του μονογονέα στην εποχή μας

Δημιουργική και συνάμα σκληροτράχηλη η ζωή με το βλαστάρι σας;

Υποφέρω στον παράδεισο! Τη μια στάζω μέλι και την επόμενη στιγμή πελαγώνω! Το να μεγαλώνεις ένα παιδί σήμερα είναι σαν να ναυαγείς σε ωκεανό. Αν χαλαρώσεις και το απολαύσεις, επιπλέεις και κοιτάς τα άστρα. Αν αγχωθείς, θα πιείς πολλά λίτρα νερό. Και από τα δύο έχει το μενού σε καθημερινή βάση και συνεχίζουμε.

Δύσκολος ο ρόλος του μονογονέα στην εποχή μας;

Το να είσαι μονογονέας είναι μία συνθήκη που φέρνει και δυσκολίες και ευκολίες στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η σημερινή κοινωνία είναι πολύ σκληρή με τη μάνα γενικότερα. Πόσο μάλλον με μια μάνα που μόνη της παλεύει να καλύψει όλους τους ρόλους. Η γειτονιά δεν υπάρχει για βοήθεια, οι φίλοι όλοι τρέχουν σε δουλειές, η οικογένεια έχει αποξενωθεί. Ένας μονογονέας έχει να στήσει μόνος του το οικοδόμημα με απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα, αλλά είναι και αυτός που μόνος του θα χαρεί τη θέα της δημιουργίας.

Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα. Σαν να είμαι δέκα γονείς και όχι ένας. Η μονάδα είναι θέμα σχετικό.

Related posts

Δραματικές ώρες για την Ελένη Μενεγάκη: «Εκεί είναι το σπίτι μας, μένει η μαμά μου»

Όλο το ίντερνετ μιλάει για τον Φώτη Σεργουλόπουλο: Είπε σε μια πρόταση όσα η Ζήνα Κουτσελίνη τρέμει να ακούσει

Θα τους έρθει «κατραπακιά»: Φέτος το καλοκαίρι αυτά τα 3 ζώδια θα απατήσουν τους συντρόφους τους