«Κλώνος» του Θοδωρή Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη μεγάλωσε και είναι ίδια ο μπαμπά της

Ιωάννα Λίλη: Δείτε τις εικόνες που ανάρτησε το μοντέλο στο Instagram

Η Ιωάννα Λίλη απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το μοντέλο στα κοινωνικά δίκτυα και συγκέντρωσε γλυκά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών που την δείχνουν να ποζάρει με την μεγάλη της κόρη, Μαρία, ενώ στην τελευταία εικόνα απαθανατίζεται σε μία τρυφερή στιγμή με τον μικρότερο γιο της, Ιωάννη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ιωάννα Λίλη γράφει μία γλυκιά αφιέρωση για τα αγαπημένα της παιδιά «Είστε όλες οι σκέψεις στο κεφάλι μου και όλη η ΑΓΑΠΗ  στην καρδιά μου».

Φωτογραφίες της Ιωάννας Λίλη με τα παιδιά της

Η γνωριμία της Ιωάννας Λίλη και ο γάμος με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Η Ιωάννα Λίλη και ο σύντροφός της, Θοδωρής Ζαγοράκης, παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2006 στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους αλλά συνάμα και πιο «αθόρυβους» γάμους της χρονιάς. Tο μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες ελάχιστους φίλους (25 άτομα) και με απόλυτη μυστικότητα.

Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, το 2007, το αγαπημένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο την κόρη τους Μαρία, και το 2010 έγιναν γονείς για δεύτερη φορά καλωσορίζοντας τον γιο τους, Ιωάννη.

Από την αρχή της σχέσης τους, η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχουν υπάρξει ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ πλέον φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Όπως μαρτυρούν οι δημοσιεύσεις της περήφανης μητέρας, οι δυο τους είναι δυο πολύ αφοσιωμένοι γονείς που περνούν πολύ χρόνο με τα αγαπημένα τους παιδιά ενώ παράλληλα διατηρούν τον έρωτα τους ζωντανό.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα