«Κοιμήθηκα με τον τρίτο μου ξάδερφο στο χωριό χωρίς να το ξέρω ότι είμαστε συγγενείς. Να του μιλήσω;»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Αφηγείται το δικό της δίλημμα

Μια αναγνώστρια αφηγείται την δίκη της ιστορία και περιπέτεια, όταν συνειδητοποίησε πως ο άντρας που είχε κοιμηθεί μαζί του… ήταν τελικά της οικογένειας:

“Είμαι αναγνώστριά σας πολλά χρόνια από τότε που χήρεψα και έμεινα με δυο μικρά παιδιά τότε.

Τα παιδιά μου μεγάλωσαν και σιγά σιγά πήραν τον δρόμο τους. Φέτος και αφού ο μεγάλος γιος πήγε φαντάρος και ο μικρός ξεκίνησε να πάει για σεζόν σε νησί, είπα να μην περάσω και αυτό το Πάσχα μόνη μου και να πάω μετά από πολλά χρόνια στο χωριό μου, στο σπίτι μιας θείας μου.

Ξεκίνησα πολύ χαρούμενη, αντάμωσα με αγαπημένα πρόσωπα, ανάμεσά τους και ένας άντρας ΚΟΥΚΛΟΣ με όλη τη σημασία. Με τρόπους με στυλ με μόρφωση, Θεός! Κάτσαμε κάτω, τα είπαμε, το ένα ούζο έφερε το άλλο και το βράδυ της Μ. Πέμπτης μας βρήκε αγκαλιά σπίτι του. Ήταν το καλύτερο σ$ξ της ζωής μου.

Την επόμενη μέρα και αφού γύρισα στο σπίτι της θείας μου, έμαθα ότι είναι τρίτος μου ξάδερφος.

Μέχρι τώρα νόμιζα πως θα με έκραζαν για τη διαφορά ηλικίας (είμαι 48 και είναι 39) αλλά μάλλον έχουν πιο βάσιμο λόγο να με ξεφωνίσουν.

Η συνέχεια της εξομολόγησης από την αναγνώστρια: “Εννοείται δεν τον ξαναπλησίασα από τότε και αυτός με ρωτάει τί συμβαίνει και τον αποφεύγω”

Ευτυχώς η θεία μου δεν κατάλαβε κάτι.

Τον θέλω πάρα πολύ, στενοχωριέμαι που τον βλέπω απογοητευμένο, δεν θέλω να νομίζει πως ήταν για μια βραδιά αλλά πιθανόν να μην το ξέρει ούτε εκείνος ότι είμαστε τρίτα ξαδέρφια και δεν θέλω να τον κάνω να ντραπεί.

Αύριο γυρίζω στην Αθήνα. Να του μιλήσω; Να το αφήσω να περάσει;

Νομίζω είμαι ερωτευμένη.

Χριστίνα

Πηγή : singleparent.gr

Related posts

Ερώτηση απελπισμένης αναγνώστριας: “Η κουμπάρα μου από όταν πήρε διαζύγιο, ρίχνεται στον άντρα μου. Τί να κάνω;”

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Απορία αναγνώστριας: «Με λένε Ελίνα και ο νέος μου σύντροφος μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως έμπλεξα με τσιγκούνη;»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Με λένε Χριστίνα και με μεγάλωσε ο νονός μου

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Είμαι έξαλλη: Μου έκανε πρόταση γάμου με το ίδιο δαχτυλίδι που είχε δώσει στην πρώην»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: “Πέθανε το παιδί μου σε τροχαίο και δώρισα τα όργανά του σε ένα αγόρι που έγινε βαφτιστήρι μου”

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Γελάω μετά από κάθε έκτρωση που κάνω: Ο άντρας μου θέλει παιδί αλλά όποτε μένω έγκυος πάω και τα ρίχνω κρuφά. Δεν θέλω παιδιά»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Η πεθερά μου εμφανίστηκε στη βάπτιση με κατακόκκινο μίνι φόρεμα 13ποντη γόβα και μαλλί καρπολάχανο

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Χθες ο γιος μου αρραβωνιάστηκε μια γυναίκα μόνη με παιδιά και απέκτησα εγγόνια. Είμαι ευτυχισμένη!