«Κόλαφος» η Έλενα Ακρίτα για το GNTM: «Πότε επιτέλους θα μπουν όρια σε αυτό το σκουπιδαριό;»

Έλενα Ακρίτα: Άστραψε και βρόντηξε η δημοσιογράφος για το GNTM

Η Έλενα Ακρίτα κατακεραύνωσε το ρίαλιτι μόδας, GNTM. Ειδικότερα, μέσα από το podcast της για το NEWS24/7, εξέφρασε την δική της καυστική άποψη για τα όσα έχουμε δει στον φετινό κύκλο του GNTM.

Έλενα Ακρίτα: Τι ανέφερε για το ριάλιτι μόδας

«Δεν τα βλέπω εγώ αυτά τα reality και δεν το λέω έτσι που το λένε όλοι “Α, εγώ βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ”. Απλά δεν τυχαίνει, τα βρίσκω και λίγο βαρετά, κάθονται όλη μέρα σε ένα σπίτι και μετράνε τα πλακάκια του μπάνιου, κοιτάνε τα ταβάνια. Δεν τα βλέπω, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι έχουν τεράστια απήχηση. Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο, αλλά φαντάζομαι σε πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι και μία χαρά άνθρωποι».

«Θεωρώ πάρα πολύ επικίνδυνο το μήνυμα που υπάρχει κάτω από όλα αυτά τα γεγονότα τα οποία είναι αμιγώς κακοποιητικά. Δηλαδή: Εμφανίζεται μία γυναίκα 80 ετών για να λάβει μέρος σε αυτό το reality μόδας. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Αν δεν μπορεί κάποιος να την προστατεύσει από το σπίτι της ή δεν μπορεί να προστατευτεί μόνη της, τότε ίσως χρήζει κάποιας βοηθείας. Μήπως χρειάζεται κάποιος να τη στηρίξει. Αν δεν υπάρχει κανένας τότε νομίζω ότι οφείλει νομίζω η παραγωγή του reality να προστατέψει αυτόν που θυματοποιείται μέσα από την εκπομπή αυτή».

«Εγώ δεν λέω να έχουν ένα ψυχίατρο αυτές οι εκπομπές και να συζητάνε πριν να δούνε τι είναι ο καθένας. Όμως κι αυτός ο κανιβαλισμός, όπου ό,τι είναι περίεργο, ό,τι είναι αλλόκοτο, ό,τι είναι με τρία κεφάλια και δεν ξέρω τι, το βγάζουμε για να κάνουμε νούμερα, να το γελοιοποιήσουμε, να το χλευάσουμε, για να κάνουμε ρεζίλι έναν άνθρωπο γιατί η τηλεθέαση θα εκτοξευτεί πρέπει κάποτε να πάρει ένα τέλος. Δεν γίνεται στον βωμό της τηλεθέασης να συμβαίνουν όλα αυτά».

«Βγάλαν τη γυναίκα αυτή με μαγιό για να την κοροϊδέψουν σε όλη την Ελλάδα, αδιαφορώντας προφανώς αν έχει οικογένεια, παιδιά εγγόνια και να την κάνουμε σούργελο. Καλά εκείνη δεν μπορεί να προστατευτεί, οκ! Πρέπει κάτι να κάνουμε να πούμε “όχι παιδιά. Βάζουμε κάποια όρια”. Το όριο πρέπει να μπει στο ότι δεν κακοποιούμε κοινωνικές ομάδες, είτε είναι η τρίτη ηλικία είτε κάποιος άλλος. Πολύ μεγάλη ντροπή».

Related posts

«Κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε»: H Παρασκευή του GNTM έγινε σερβιτόρα και βγάζει βίντεο με ποδιά εν ώρα εργασίας

Η Παρασκευή Κερασιώτη συμβουλεύει: «Μην ντρέπεστε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»

Η Έλενα Ακρίτα για πατέρα Αντώνιο: «Τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν. Τα παιδιά σκέφτομαι»

Η Έλενα Ακρίτα αποκαλύπτει για τις καταγγελίες: «Υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Τον πατέρα Αντώνιο τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν.»

Απίστευτη η ομοιότητα με τη Βίκυ Καγιά: 3 χρόνια μετά το GNTM, η Ίλντα Κρόνι, άλλαξε ολοκληρωτικά

Βίκυ Καγιά: «Με φλέρταρε ο Τζουντ Λο, ενώ έβγαινε με την Σιένα Μίλερ»

Άφησε πίσω της το μελαχρινό: Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή λίγο πριν την επιστροφή στο GNTM

Λευτέρης Πανταζής: Η σπάνια φωτογραφία με την 15χρονn Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά του τραγουδιστή

Αλλαγή καριέρας ο Τάσος Σοφρωνίου: Τέλος από το GNTM