«Κόλαφος» o Ανδρέας Μικρούτσικος για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κόλαφος» για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision – «Ήμασταν χαμένοι από χέρι»
Τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου 11/5 στον τελικό της Eurovision που έλαβε χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας, κλήθηκε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό το 1991 με την Σοφία Βόσσου και το τραγούδι «Άνοιξη» εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αρνητική του άποψη για την ελληνική συμμετοχή, λέγοντας πως «ήμασταν χαμένοι από χέρι».

«Δεν μπορώ το σύνδρομο του μετά Χριστόν προφήτη. Έχω λαλήσει από πριν και μάλιστα κόντρα στο κίνημα το αποθεωτικό στα social για τη Μαρίνα. Είχα πει μπράβο στην ΕΡΤ για την επιλογή της Μαρίνας αλλά είναι λάθος το κομμάτι.

Πιστεύω ότι η Μαρίνα αν έλεγε ένα νέου τύπου δημοτικό κομμάτι, με μια τετράφωνη χορωδία και παραδοσιακά όργανα και α καπέλα θα μιλάγαμε για την πρώτη τριάδα.

Μια τραγουδίστρια που δεν μπορεί να γεμίσει παρά μόνο με αισθαντικότητα τον χώρο. Η Κύπρια ήταν χορευτριάρα! Έχεις μία σκηνή που για να γεμίσει θέλει Μπεν Χουρ και τι είχαμε εμείς; Ένα μαντιλάκι;

Φτιάξαμε ένα τραγούδι που είναι κατασκευή και δεν είναι τραγούδι. Θέλανε να είναι Μάικλ Τζάκσον που δεν είναι. Ο Φωκάς το γύρισε στο μονοπλάνο και έγινε φτωχό. Ήμασταν χαμένοι από χέρι!» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Related posts

Νεκρός πασίγνωστος δημοσιογράφος

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου

Τραγικό τέλος για 21χρονη