Κόνι Μεταξά: Θα απαγορεύονται τα παιδιά στον γάμο της και η ίδια εξηγεί το λόγο

Κόνι Μεταξά: Οι νέες πληροφορίες για τον γάμο της

Τα σκαλιά της εκκλησία αναμένεται να ανεβεί η κόρη του Λευτέρη Πανταζή με τον εκλεκτό της καρδιάς της και αθλητή του πόλο, Μάριο Καπότση.

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τις ετοιμασίες του γάμου και ένα απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Μεταξύ άλλων, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε τον λόγο που στο γάμο της δεν θα βρίσκονται παιδιά.

“Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών”, δήλωσε η Κόνι Μεταξά

“Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος”, είπε η Κόνι Μεταξά και συνέχισε:

“Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε. Το ήξερα από το τρίτο ραντεβού. Με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο”.

Related posts

Γιατί οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν παχαίνουν ποτέ και ζουν τα περισσότερα χρόνια

Αποθέωσαν τον Βασίλη Μπισμπίκη: Πήγε στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια για να τον τιμήσει και έκανε αυτή την κίνηση

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της