Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Ο γάμος με τον Βασίλη Μπισμπίκη που κράτησε 15 χρόνια, ο μονάκριβος γιος τους και η νέα σελίδα στη ζωή της

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η νέα σελίδα της ζωής της

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της, μετά το διαζύγιο με τον δημοφιλή ηθοποιό. Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη σόου μπιζ και τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Μάλιστα, στα μέσα του προηγούμενου μήνα μέσα από τα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε καθώς παραιτήθηκε από τη δουλειά της.

«Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες, παραιτήθηκα» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. Μάλιστα έκανε λόγο για ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει χωρίς να δίνει επιπλέον πληροφορίες.

Στις αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δείχνει χαρούμενη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο της αλλά και το σκυλάκι το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο.


Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στο Instagram της η κυρία Μπεκιάρη έχει κρατήσει φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη από τον περασμένο Νοέμβριο. Στην ανάρτησή της αναφέρεται σε κάποιο βραβείο που είχε πάρει ο ηθοποιός. «Μας κάνεις ευτυχισμένους», έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Ο γάμος με τον Βασίλη Μπισμπίκη που κράτησε 15 χρόνια, ο μονάκριβος γιος τους και η νέα σελίδα στη ζωή της

Τα λόγια του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη» υποστηρίζει. Και πώς αποφάσισε, τόσο αντισυμβατικός, να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται», είχε πει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από τέσσερα χρόνια για τη γυναίκα που του χάρισε τον μονάκριβο γιο του.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί 15 χρόνια, ωστόσο από τον περασμένο Απρίλιο τα δημοσιεύματα ήθελαν τον γάμο τους να περνά κρίση. Πηγές αναφέρουν ότι οι διαδικασίες του διαζυγίου ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι προχωρούν κανονικά, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και μοναδικό μέλημα και των δυο είναι ο μοναχογιός τους, Μιχάλης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν