Κωνσταντίνος Αργυρός: 7 διάσημες Ελληνίδες με τις οποίες είχε σχέση

Κωνσταντίνος Αργυρός: Λίγα πράγματα για την προσωπική του ζωή

Παρότι ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή, προσωπική… και δεν του αρέσει καθόλου να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την σύντροφο του… ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για τις γυναίκες με τις οποίες ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε σχέση.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας γοητευτικός άντρας, ετών 34, και θεωρείται φυσικά ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες αυτής της πόλης. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει σίγουρα την “ταμπέλα” του καλού παιδιού ενώ η συμπεριφορά του ως προς τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του είναι άψογη αφού ποτέ δεν τις εξέθεσε.

Ο καλλιτέχνης, που έχει κάνει ήδη μία σπουδαία καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει γενικά για τον έρωτα, ενώ έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει σχέσεις με αρκετές γνωστές γυναίκες χωρίς ποτέ όμως να πει ονόματα. Για την μοναδική -ίσως- γυναίκα που έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι για την Ράνια Κωστάκη με την οποία ήταν μαζί για επτά χρόνια.

Η επιβεβαιωμένη σχέση του Αργυρού με την Ράνια Κωστάκη

“Ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση”, είχε δηλώσει παλαιότερα.

Πολλές φορές, όπως είναι λογικό, η προσωπική το έγινε νούμερα ένα θέμα συζήτησης. Ποιες γυναίκες πέρασαν όντως από τη ζωή του; Με ονόματα όπως των Ελένη Φουρέιρα και Νίνα Λοτσάρη να έχουν πέσει στο τραπέζι, εμείς διαλέξαμε να σου δείξουμε κάποιες γυναίκες που όντως είχαν σχέση με τον τραγουδιστή αλλά και δύο φημολογούμενους δεσμούς που τα δημοσιεύματα επέμεναν πως ήταν “μαζί”.

Πάμε να τις δούμε παρακάτω: 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το διεθνές μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από δύο χρόνο γνωρίστηκαν και πριν από έναν χρόνο αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους λόγω της απόστασης. Εκείνος Αθήνα και εκείνη (τότε) Αμερική…σύμφωνα πάντα με τα τότε δημοσιεύματα.

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά, πίσω στο 2015. Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ (αλλά ούτε και διέψευσε) την ύπαρξη σχέσης.

Πριν από πέντε χρόνια, είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό ζευγάρι με την Σταρ Ελλάς 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου, το 2015, έπειτα από ένα σύντομο ειδύλλιο αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής με μεγάλη παράδοση στον χώρο οινοποιίας «Tsantali» που ανήκει στην οικογένειά της, Κατρίνα Τσάνταλη, δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το ειδύλλιό τους, ωστόσο το 2013 έζησαν έναν δυνατό έρωτα. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη ήταν μαζί επτά χρόνια. Οι τίτλοι τέλους στη σχέσης τους λέγεται πως μπήκαν οριστικά το 2014. 

Τον Νοέμβριο του 2019 δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ήθελε τον τραγουδιστή να έχει σχέση με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου με την οποία λέγεται πως το σήμερα τους βρίσκει να έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Related posts

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ποιο το φύλο του μωρού

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός