Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρίδυμη αδερφή του είναι δικηγόρος και είναι μία κούκλα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα άγνωστα αδέλφια του

Ο Κωσταντίνος Αργυρός, έχει άλλα δύο αδέλφια. Πρόκειται για την Κατερίνα και τον Παύλο και οι 3 τους αποτελούν τα τρίδυμα παιδιά μιας οικογένειας, που γεννήθηκαν πριν από 33 χρόνια και πιο συγκεκριμένα, το 1986. Μάλιστα, ήρθαν στον κόσμο με τη βοήθεια της επιστήμης, καθώς γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εικόνα με την αδερφή του

Ο Έλληνας τραγουδιστής είναι αγαπημένος, με τα μέλη της οικογένειάς του και ιδιαίτερα, με τα τρίδυμα αδέρφια του. Η Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και ζει στην Ολλανδία, με τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανάρτησε φωτογραφία, με την τρίδυμη αδερφή του, γράφοντας πάνω τη λέξη «Family».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τρίδυμη αδερφή του είναι δικηγόρος και είναι μία κούκλα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν