Κωνσταντίνος Αργυρός: Πάντρεψε τον αδερφό του και “έβαλε φωτιά” στο γλέντι του γάμου – Ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύτηκε ο αδερφός του και το γλέντι έφτασε στα ύψη

Δεν είναι και λίγο να έχει αδερφό τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ποσό μάλλον να παντρεύεσαι… όπως φαντάζεστε το γλέντι είχε πάρει φωτιά, με τους πάντες να διασκεδάζουν στους ρυθμούς των γνωστών τραγουδιών.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το βράδυ της Κυριακής 17/7, έζησε μία από τις πιο συγκινητικές βραδιές της ζωής του, καθώς είδε το αδερφό του να παντρεύεται την γυναίκα της ζωής του για δεύτερη φορά, με θρησκευτικό γάμο. Φυσικά, ακολούθησε ένα απίστευτο γλέντι, συνεχίζοντας την παράδοση, αφού η νύφη έφτασε μπροστά από τον αγαπημένο της με την συνοδεία μουσικής, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει και ο ίδιος ο τραγουδιστής για τον αδερφό του.

Αξέχαστες στιγμές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο γάμο του αδερφού του

Αυτό ακριβώς έκανε, λοιπόν, όπως παρουσίασε και το protothema.gr και είναι ολοφάνερο πως ο κόσμος ξεσηκώθηκε με τα τραγούδια του και δεν μπορούσε να σταματήσει να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του. Ο καλλιτέχνης έκανε στον Παύλο και την Άννα Μαρία το πιο ωραίο δώρο, χαρίζοντας τους στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Related posts

Όχι Θεέ μου τέτοια μέρα: Πέθανε ξαφνικά 33χρονος πασίγνωστος μπασκεμπολίστας

Λεβέντης Κρητικός κολυμπά μέχρι την απέναντι βραχονησίδα για να βάλει την ελληνική σημαία: «Στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν»

Aυτά είναι τα 4 ζώδια που εκπέμπоυν αρνnτική ενέργεα – Βρίσκоυν πάντα κάτι απαισιóδοξο να πоυν