Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο αγώνας με την κατάθλιψη, ο γάμος, το διαζύγιο, ο ερχομός του γιου του και η νέα σύντροφος

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω», φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίοδο της ζωής του, όπου πέρασε κατάθλιψη.

«Ήταν μία σειρά από μικρούς θανάτους (αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο θέατρο και με το διαζύγιό του) που με έριξαν. Αναζήτησα βοήθεια ειδικού ως όφειλα να κάνω και τη βοήθεια σε χημική θεραπεία, χάπια δηλαδή. Και αποφάσισα ότι πρέπει να μιλάω για αυτό γιατί στην Ελλάδα έχουμε αυτό το ταμπού, αισθανόμαστε ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε ειδικό και φαρμακευτική αγωγή. Είναι κρίμα να αφήνουμε τα προβλήματα της ψυχής που στην πραγματικότητα είναι του εγκεφάλου να μην τα αντιμετωπίζουμε σαν προβλήματα του σώματος και να τα υποτιμούμε γιατί μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή μας».

«Αφού ξέρεις ότι υπάρχει και με ρωτάς με ένα ύφος σαν να με ρώτησες για τον προϋπολογισμό του κράτους. Είμαι πολύ καλά και αυτό φτάνει».

«Είναι καλόψυχος, δίκαιος και γενναιόδωρος. Δεν θα ήθελα έναν γιο που να είναι η συνέχειά μου. Δεν του πολυαρέσει το θέατρο. Και δεν το λέω με παράπονο. Του αρέσει η μουσική, το ποδόσφαιρο», είπε. «Επειδή έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι άθεος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας παρεμβατικός Θεός που θα έρθει προς βοήθειά μου. Αισθάνομαι ένας άθεος Χριστιανός Ορθόδοξος».

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο αγώνας με την κατάθλιψη, ο γάμος, το διαζύγιο, ο ερχομός του γιου του και η νέα σύντροφος

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν