Κωνσταντίνου και Ελένης: Βρήκαμε το γνωστό μαγαζί που γίνονταν τα γυρίσματα και μπορείς να μπεις μέσα

Κωνσταντίνου και Ελένης: Μια βόλτα στο σπίτι της αγαπημένης σου ελληνικής σειράς

Όλοι μας θυμόμαστε την αξέχαστη κωμική σειρά που επί 20 χρόνια έπαιζε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δείκτες και άφησε την δίκη της ιστορία. Πλέον την έχουμε μάθει σχεδόν απέξω… ποσό μάλλον τα σκηνικά της σειράς και ποιος δεν θα θέλε να τα δει από κοντά…

Αν υπάρχει μία σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που γνωρίζουν άπαντες στην Ελλάδα, τότε αυτή είναι χωρίς αμφιβολία το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Οι ατάκες των δύο “αιώνια εχθρών” που μοιράζονται το ίδιο σπίτι άλλα όχι και τις ίδιες αντιλήψεις, έχουν κάνει χιλιάδες τηλεθεατές να γελάσουν με την καρδούλα τους. 

Το σπίτι του “Κωνσταντίνου και Ελένης” είναι ίσως το πιο διάσημο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να βρεθείς σε αυτό το πολυσυζητημένο σπίτι και να μεταφερθείς για λίγο back to the 90s;

Στο Cap Cap στο Αιγάλεω, στην οδό Πανόρμου 26 το concept του καλοκαιριού σε μεταφέρει στο σπίτι του “Κωνσταντίνου και Ελένης”. 

Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, το Cap Cap, που έχει “ντύσει” τον χώρο του αλλά “Κωνσταντίνου και Ελένης”, ένα concept που έχει προσελκύσει άτομα όλων των ηλικιών, ένα concept εμπνευσμένο από μία σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που αγαπάνε όλες οι γενιές, με ατάκες που μας ενώνουν, σε περιμένει να το επισκεφτείς.

Το concept έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και πως να μην σημείωνε άλλωστε… πρόκειται για μία σειρά θρύλο.

Μπαίνοντας στο μαγαζί θα μεταφερθείς αρχικά στα 90s, αφίσες από παλιές επιτυχημένες ελληνικές σειρές και αγαπημένους πρωταγωνιστές σε βάζουν απευθείας στο consept. Αριστερά ένα μικρό shop με αντικείμενα από Harry Poter, κούπες και μπλούζες με αγαπημένες ατάκες από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια. 

Περισσότερες εικόνες από το “σπίτι” του Κωνσταντίνου και Ελένης

Στη συνέχεια, κατευθύνεσαι προς τα σκαλιά.. λίγο πριν μία σύνθεση με κουτιά από τα φημισμένα τσιγάρα Σερέτης, τα γιαούρτια Στρούγγα και τους χυμούς Φρουτέξ, σε προϊδεάζουν γι΄ αυτό που θα αντικρίσεις ανεβαίνοντας πάνω. 

Related posts

Κυκλοφόρησαν φώτο: Έτσι είναι, χωρίς ρετούς, το σώμα της Μαρίας Μπεκατώρου στα 50 της, μετά την μεγάλη αλλαγή

Με «χρυσό» συμβόλαιο στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Σε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Νικόλαος: Διέρρευσαν οι φωτό με το χωρισμό του, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες