«Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει»: Το γύρο του διαδικτύου τα λόγια της Χριστίνας Σούζη για το Μητσοτάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Χριστίνα Σούζη: H απάντηση της στον Μητσοτάκη όταν μίλησε για τους μετεωρολόγους

Στην χθεσινή ομιλία του στην Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια αναφορά στους μετεωρολόγους, τονίζοντας πως κανείς δεν είχε προβλέψει για την ποσότητα χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας… και αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει (δικαιολογούμενα θα λέγαμε) αντιδράσεις:

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η Χριστίνα Σούζη, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για την κακοκαιρία Ελπίδα και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

«Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει»: Το γύρο του διαδικτύου τα λόγια της Χριστίνας Σούζη για το Μητσοτάκη

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το μπάχαλο που προκάλεσε η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κακοκαιρία, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής ότι… «συνήθως το χιόνι πέφτει βράδυ».

Απαντώντας στον πρωθυπουργό, η Χριστίνα Σούζη τόνισε:

«Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Βρέχει, χιονίζει όταν θα έρθει ένα χαμηλό βαρομετρικό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει. Όποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Το 2002 ξεκίνησε μεσημέρι από τα βόρεια προάστια. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει» σημείωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo