Κορμί κόλαση η Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η παίκτρια από το ριάλιτι της Φάρμας με πράσινο μπικίνι δίπλα στην πισίνα

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Παραμένει πιο εντυπωσιακή από ποτέ η κρητικιά παίκτρια

Προκάλεσε αίσθηση με την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι της Φάρμας και πλέον απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές δίπλα στην πισίνα, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Την Κυριακή Κατσογρεσάκη την μάθαμε όλοι πολύ καλά και απο την καλή και απο την ανάποδη μέσα απο την συμμετοχή της στο αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 την γνωστή σε όλους Φάρμα και ήταν ίσως το πιο ενδιαφέρον άτομο που είχε να δείξει αυτό το παιχνίδι στον πρώτο κύκλο.

Πραγματικά ήταν η μόνη που μπορούσε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθήσει το ριάλιτι, την ίδια ώρα που τα γνωστά ονόματα φαινόταν ότι έκαναν αγγαρεία.

Η πιλότος πλέον της Φάρμας, τον τελευταίο χρόνο απολαμβάνει τις πτήσεις ακόμα περισσότερο, αφού πλέον έχει καταφέρει και έχει πάρει το δίπλωμα της ως πιλότος και θα πετάει όχι ως αεροσυνοδός όπως είναι η κανονική της δουλεια.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη απο την Κρήτη ήταν μια απο τις αεροσυνοδούς της Βασιλικής Οικογένειας του Σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας.

Η όμορφη Ελληνίδα με καταγωγή από τη Σητεία ξεκίνησε από την αεροπορική εταιρεία Emirates και στο τέλος κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί τους με το υπερπολυτελές αεροπλάνο τους.

Η αρχή έγινε όταν επιλέχθηκε για το στόλο της Εmirates, όπου και ξεχώρισε ανάμεσα στις 700 υποψήφιες. Μάλιστα, η Κυριακή ήταν μεταξύ των μόλις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.

Δυο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δυο και τελικά η Κυριακή ήταν αυτή που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική αφού η εντυπωσιακή κοπέλα αποφάσισε να αλλάξει δρόμο και έτσι βρέθηκε απο τους ουρανούς στην Φάρμα του ΑΝΤ1.

Τώρα απολαμβάνει και αυτή το καλοκαίρι της και μάλιστα μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και όχι μόνο με το καλλίγραμμό σώμα της το οποίο όπως θα δείτε, φορώντας μαγιό είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Related posts

Η Πένυ Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο

Τα 3 πιο λαίμαργα ζώδια – Λατρεύουν το φαγητό, θα φάνε και από το πιάτο σας

Θλίψη : «Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά