Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό! Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»

Κωσταντίνος Καζάκος: Οι δηλώσεις του για την πίστη

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για πιο προσωπικά θέματα, όπως είναι αυτό της πίστης.

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και το θάνατο. «Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

“Δεν έχω υπαρξιακό. Δε θέλω να πεθάνω, αλλά θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Δεν έχω υπαρξιακό. Δε θέλω να πεθάνω, αλλά θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας. Ο θάνατος ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι. Όταν έρχεται φυσικά και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν. Για αυτό μπορεί κάποιος αν πονάει και όταν σβήσει να χαμογελάσει το πρόσωπό του».

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του