Κώστας Δίγκας: Ο γοητευτικός ηθοποιός με τις φανατικές θαυμάστριες, ο γάμος που έληξε άδοξα και η κούκλα κόρη, που κληρονόμησε το ταλέντο του

Κώστας Δίγκας: Τα άγνωστα κεφάλαια της ζωής του ηθοποιού

Στις 11/06/1956 γεννήθηκε ο ηθοποιός Κώστασ Δίγκας, ο οποίος αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου – Λεωνίδα Τριβιζά το 1979. Είχαν προηγηθεί σπουδές του στην δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου στο 1ο έτος και στην δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη στο 2ο έτος.Ο Κώστας Δίγκας είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος έχει κάνει πολλές γυναίκες να πάθουν πλάκα με την παρουσίαση του και μέσω γνωστών σειρών όπως η «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου ενώ είχε αποκτήσει φανατικό κοινό.

Ερμήνευσε ρόλους στον κινηματογράφο, στο θέατρο, σε τηλεοπτικές σειρές, στο ραδιόφωνο, στη διαφήμιση και σε μεταγλωττίσεις ξένων τηλεοπτικών σειρών. Επίσης, η φωνή του έχει χρησιμοποιηθεί σε ντοκιμαντέρ, στο ραδιόφωνο και την τηλεοπτική διαφήμιση.
Έχει γράψει διηγήματα και δύο θεατρικά έργα που έχουν ανέβει στο θέατρο. Τα “Ψέματα” και το “Overdose”.Έγραψε και σκηνοθέτησε το 2019 την ταινία μικρού μήκους “Ο Κόσμος Πάνω Από Τη Θάλασσα” που μέσα στον ίδιο χρόνο έχει βραβευτεί δύο φορές σε φεστιβάλ.
Σκηνοθέτησε το έργο του “Ψέματα” το 2016 στην Θεατρική σκηνή “Τσάι στη Σαχάρα”.
Σκηνοθέτησε την ταινία του “Ο Κόσμος Πάνω Από Τη Θάλασσα”.

Ο Κώστας Δίγκας ήταν παντρεμένος, και παρόλο που ο γάμος του δεν άντεξε τις δοκιμασίες του χρόνου, ο ίδιος βγήκε κερδισμένος, καθώς από αυτόν απέκτησε την κόρη του. Η Δάφνη έχει σπουδάσει στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, αλλά και στο ΤEI Αθηνών φωτογραφία και οπτικοακουστικές τέχνες.

Αν και δεν έχει τα καταγάλανα μάτια του πατέρα της, έχει ένα βλέμμα που μαγνητίζει και ένα πραγματικά γλυκό χαμόγελο. Σε συνδυασμό με τις σπουδαίες ικανότητές της, όπως το ταλέντο της στο μπαλέτο, το τραγούδι, το πιάνο και την yoga, είναι σίγουρο πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

Κώστας Δίγκας: Ο γοητευτικός ηθοποιός με τις φανατικές θαυμάστριες, ο γάμος που έληξε άδοξα και η κούκλα κόρη, που κληρονόμησε το ταλέντο του

Η όμορφη κόρη του Κώστα Δίγκα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν