Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται την Κυριακή την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια-Νανά Μάνου

by Maria Giannoutsou
Κώστας Καραφώτης: Παντρεύεται την Κυριακή την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια-Νανά Μάνου

Ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Καραφώτης παντρεύεται την Κυριακή, 25 Μαΐου, την αγαπημένη του, Κάτια-Νανά Μάνου.

Ο Κώστας Καραφώτης πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή την Κάτια-Νανά Μάνου, σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Κολωνάκι. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετά χρόνια. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κώστας Καραφώτης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή το απόγευμα, έχοντας στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια-Νανά Μάνου.

Ποια είναι η Κάτια-Νανά Μάνου;
Η μέλλουσα σύζυγός του, Κάτια-Νανά Μάνου, είναι ιδιοκτήτρια σχολής χορού στα Τρίκαλα, την ιδιαίτερη πατρίδα τόσο της ίδιας όσο και του Κώστα. Η Κάτια έχει καλλιτεχνική φλέβα, αγαπά τη ζωγραφική και συχνά δημοσιεύει τις δημιουργίες της στον λογαριασμό της στο Instagram. Εκτός από το χορό, ασχολείται επαγγελματικά και με τις πιλάτες.

Η Κάτια-Νανά Μάνου, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, όπως και ο Κώστας Καραφώτης, μοιράζεται μαζί του την αγάπη για την τέχνη. Εκτός από ιδιοκτήτρια σχολής χορού, η Κάτια ασχολείται και με τη ζωγραφική, εκφράζοντας το ταλέντο της μέσα από τις δημιουργίες που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κώστας Καραφώτης, γνωστός για την προσήλωσή του στην προστασία της ιδιωτικής του ζωής, κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη σχέση του. Ωστόσο, η ευτυχία τους είναι εμφανής και η χαρά τους για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά στη ζωή τους μοιράζεται με τους αγαπημένους τους.

Η τελετή αναμένεται να είναι ένα ιδιωτικό και χαρούμενο γεγονός για το ζευγάρι, που είναι έτοιμο να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.