Κώστας Καζάκας: Η μεγάλη επιτυχία του Μπουκουράν, η ζωή στην Κύπρο, η άφιξη στην Αθήνα και ο κούκλος γιος

Κώστας Καζάκας: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον ηθοποιό

Από τη νέα κωμική σειρά του MEGA  «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τον Κώστα Καζάκα, ο οποίος ανσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον Μπουκουράν Ντουρχάϊ. Η επιτυχημένη κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, κέρδισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τις εντυπώσεις του κοινού, με τους ηθοποιούς να υπόσχονται αξέχαστες στιγμές γέλιου και άπαντες να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

Ο Κύπριος ηθοποιός μετακόμισε από την Κύπρο στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Μπουκουράν ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία για να αναζητήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έχει συνάψει παράνομο δεσμό με την Πένη που υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τη σχέση τους να περνάει από 40 κύματα καθώς είναι και οι δύο παντρεμένοι. Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται όταν ο γιος του συναντάει την κόρη της, Λίζα Νταλαούρα.

Ο Κώστας Καζάκας είναι γνωστός ηθοποιός στην Κύπρο όπου εργάζεται για πάνω από 30 χρόνια. Στην Ελλάδα ήρθε για τη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και φέτος για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές “Κύριε καθηγητά που κοιμηθήκατε χθες; (1991)”, “Οι φιλόδοξοι (1994)”, “Στο παρά πέντε (1998)”, “Οι αδιάφθοροι (2000)”, “Βασιλική (2005)”, “Βέτα queen (2008)”, “7 θανάσιμες πεθερές: Η Νεοδημοκράτισσα πεθερά (2009)”, “Ελένη η πόρνη (2010)”, “Βαλς με δώδεκα Θεούς (2012)”,, και “Όμικρον θετικό (2014)”.

Ο γιος του,  Μιχάλης Καζάκας, ακολούθησε τα χνάρια του και πρόσφατα αποφοίτησε από τη δραματική σχολή και έχει αναλάβει τον πρώτο του ρόλο στον ΘΟΚ.

Μάλιστα ο Μιχαήλ Καζάκας συμμετέχει και στην πετυχημένη σειρά του ΣΙΓΜΑ, «Η πεθερά», ξεχωρίζοντας για το ταλέντο του.

Εικόνες του γιου του Κώστα Καζάκα

Related posts

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Αυτή είναι η 44χρονη μητέρα που έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια του 7χρονου παιδιού της στο Ηράκλειο

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα