Κότσιρας για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του»

Γιάννης Κότσιρας: Οι δηλώσεις του για τον Κωνσταντίνο

Στον Κωνσταντίνο Αργυρό αναφέρθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Κοτσιρας και προκάλεσε αντιδράσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εκείνος στοχεύει στο σώμα, εγώ στοχεύω στην ψυχή», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο Γιάννης Κότσιρας, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραπ μουσική, τον λόγο που φορά πολύ συχνά μαύρα ρούχα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Γιάννη Κότσιρα στην συνέντευξη του

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό λέγοντας:

«Τον Αργυρό δεν τον ήξερα, τον έμαθα σε μια συνδιάσκεψη στη διάρκεια του covid και είδα ότι είναι ένα τρομερό πλάσμα. Ένα συμπαθέστατο παλικάρι με πολύ ωραία φωνή. Δεν θα μπορούσα όμως να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι άλλου τύπου διασκέδαση. Εκείνος στοχεύει στο σώμα, εγώ στοχεύω στην ψυχή».

Ο ίδιος μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραπ μουσική, σχολιάζοντας, ότι από τη στιγμή που απευθύνεται σε 12χρονα και 13χρονα είναι επικίνδυνη μουσική που προσελκύει τα παιδιά σε όπλα και ναρκωτικά.

“Ασχολούμαι μαζί τους όχι όσο έχουν ανάγκη, αλλά όσο μπορώ», Γιάννης ΚότσιραςΓια την επιλογή του μαύρου χρώματος στα ρούχα του, ο ίδιος σχολίασε ότι: «Δε φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα, φοράω μαύρα όταν… παχαίνω!» Τέλος, αναφέρθηκε και στο πόσο άλλαξε η ζωή του από τότε που έγινε πατέρας. «Έχω αλλάξει πολύ από τότε που έγινα πατέρας, τα πάντα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Ασχολούμαι μαζί τους όχι όσο έχουν ανάγκη, αλλά όσο μπορώ», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον ερμηνευτή να λέει πως όταν άκουσε για πρώτη φορά τις εξελίξεις σοκαρίστηκε, αλλά τώρα η τόσο μεγάλη δημοσιότητα, έχει κουράσει σαν θέμα.

Related posts

Σαν δύο σταγόνες νερό: Ο Κωσταντίνος Αργυρος κληρονόμησε την ομορφιά και τη γοητεία από τον πατέρα του

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό: Η τεράστια ομοιότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον πατέρα του

Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Ρόκκο: Κέρδισε τη μάχη μετά το έμφραγμα που έπαθε – «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά»

«Η καλύτερη στιγμή του show»: Χαμός στο Twitter με το ντουέτο Αργυρού- Good job Nicky στο The Voice

Περήφανος πατέρας ο Θάνος Καλλίρης: Mας συστήνει για πρώτη φορά τα παιδιά του κι η ομοιότητα είναι μεγάλη

Δύσκολες στιγμές για τον Στέλιο Ρόκκο: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Σάλος με τις δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη: «Το 25% του πληθυσμού προτιμά να είναι άνεργο, παρά να σηκώσει τα μανίκια και να δουλέψει»

Γεωργιάννα Νταλάρα: Η μονάκριβη κόρη του Γιώργου Νταλάρα, ο γάμος κρυφά από τους γονείς της και η δουλειά που κάνει

Ξανθιά και κούκλα σαν μοντέλο: Η «άγνωστη» σύζυγος του Χρήστου Μενιδιάτη, τα 24 χρόνια μιας μεγάλης σχέσης και τα τρία παιδιά