Κούκλα και περήφανη για το επάγγελμα της: Η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» που υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη του κόσμου

by Εύα Ζαχαριάδη

Κολομβία: Η καλλονή αστυνομικός που κάνει θραύση στο Instagram

Η Νταϊάνα Ραμίρεζ από την Κολομβία έχει 393.000 θαυμαστές στο Instagram από όλο τον κόσμο και είναι αστυνομικός που υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη του κόσμου.

Η Νταϊάνα Ραμίρεζ -που ανακηρύχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η «πιο όμορφη αστυνομικός του κόσμου» – μιλάει για την καριέρα της στην καταπολέμηση του εγκλήματος, λέγοντας ότι είναι «τιμή» της που υπηρετεί στο σώμα.

Κούκλα και περήφανη για το επάγγελμα της: Η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» που υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη του κόσμου

Η Κολομβιανή αστυνομικός περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν – που κάποτε θεωρούνταν η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο – αλλά λέει ότι δεν θα εγκατέλειπε την καθημερινή της δουλειά για να γίνει μοντέλο ή influencer.

Κολομβία: Η Ραμίρεζ λατρεύει το επάγγελμα της

«Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, γιατί χάρη σε αυτόν τον θεσμό είμαι αυτό που είμαι», δήλωσε στο JamPress για να συνεχίσει: «Οφείλω τα πάντα στην Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα».

Η Ραμίρεζ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το επάγγελμα του αστυνομικού για να γίνει influencer, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σημαντικό αριθμό follower στο Instagram, όπου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της φορώντας τη στολή της.

Η εντυπωσιακή γυναίκα – που έχει 393.000 followers στο Instagram- μόλις προτάθηκε για την καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική Influencer της χρονιάς στα βραβεία Instafest, τα οποία έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο με μεγάλο κοινό.

«Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα», είπε ξετρελαμένη για τη διάκριση η Ραμίρεζ. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας».

Κάθε μία από τις φωτογραφίες της Ραμίρεζ κατακλύζεται από σχόλια ανδρών που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την κούκλα αστυνομικό.

«Η πιο όμορφη αστυνομικός στον πλανήτη», δήλωσε ένας.

«Ουάου εξαιρετικά όμορφη, τη λατρεύω», έγραψε ένας άλλος.

Άλλοι υποστήριξαν ότι δεν ήταν μόνο η ομορφιά της αστυνομικού που την έκανε τόσο γοητευτική – αλλά και το γεγονός ότι ήταν πρόθυμη να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο για να προστατεύσει τους συμπολίτες της.

Ένας άλλος θαυμαστής της έγραψε για τα συνολικά της προσόντα: «Αποτελεσματική, αφοσιωμένη, παθιασμένη και όμορφη, τι περισσότερο θα μπορούσες να ζητήσεις;».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo