Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έτοιμη να ζήσει ξανά το θαύμα της ζωής, καθώς κυοφορεί το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έχοντας ήδη ξεκινήσει να κάνει όλες τις ετοιμασίες γεμάτη χαρά.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, παρευρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων και δεν παρέλειψε να μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες ενώ πλέον η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρύβεται.

Η λαμπερή εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Υπενθυμίζουμε πως τους πρώτους μήνες, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη.

«Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά και αποκάλυψε πως θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Related posts

Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, τους έπιασαν χέρι – χέρι

Deal: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Χρήστου Φερεντίνου – Δεν είναι ούτε η Βίκυ Σταυροπούλου ούτε ο Νίκος Μουτσινάς

Είναι 16 χρόνια ζευγάρι, έχουν αποκτήσει 2 παιδιά: Αυτός είναι ο «άγνωστος» σύντροφος του Παντελή Τουτουντζή