Κούκλος και επιτυχημένος επιχειρηματίας: Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και το ταξίδι στο Λονδίνο

by Εύα Ζαχαριάδη

Κατερίνα Καινούργιου: Έχουν πάρει φωτιά οι φήμες για την νέα της σχέση

Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Ροδόπουλο και όπως φαίνεται ένας νέος έρωτας γεννιέται στην ελληνική showbiz.

Tην ημέρα της γιορτής της ήταν που στην εκπομπή της είχε βάλει τα κλάματα και έλεγε με αφορμή μια αφιέρωση του Κοκλώνη, ότι δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στα ερωτικά της και ο παρουσιαστής είναι ο άνθρωπος της. Στο παρελθόν δε, είχε κάνει κι ένα σχόλιο για τη νέα σχέση του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Ε, μόλις δύο 24ωρα μετά, κυκλοφόρησαν φήμες για νέα της σχέση και αναμένεται με ενδιαφέρον η επιβεβαίωσή της.

Επιβεβαίωση γιατί τα περισσότερα ρεπορτάζ -όπως αυτό του YouWeekly- θέλουν την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο ξεκίνημα ενός φλερτ με τον Βαγγέλη Ροδόπουλο, με τον οποίο πήγαν το Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Σε ανάρτηση που έκανε η Καινούργιου από το Λονδίνο, έγραψε και σχόλιο πως «όταν αμφιβάλλεις, ακολούθησε την καρδιά σου».

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της

Ο κ. Ροδόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος σε γνωστή αλυσίδα εκπαιδευτικών κέντρων και η γνωριμία με την παρουσιάστρια του ALPHA έγινε το καλοκαίρι μέσω της Δανάης Παππά και του συντρόφου της Λάμπρου Λαζάρη, που είναι φίλοι με την Καινούργιου.

Το όνομα του επιχειρηματία δεν ακούγεται για πρώτη φορά στα της σοουμπίζ, καθώς πριν από αρκετά χρόνια φήμες τον ήθελαν μαζί με την Μαρία Ηλιάκη.

Κούκλος και επιτυχημένος επιχειρηματίας: Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και το ταξίδι στο Λονδίνο

Εμείς να ευχηθούμε στην Κατερίνα να αποκτήσει έναν μεγάλο έρωτα που τόσο επιθυμεί και να μην ξαναμιλήσει για μοναξιά στην εκπομπή της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo