Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Χρήστος Φερεντίνος διασκέδασαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου με τον Γιάννη Κορδόνη στην παρέα τους.
Η 1η κοινή φώτο Καραβάτου-Φερεντίνου
Απαντώντας στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Happy Day, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε για τον Χρήστο Φερεντίνο πως είναι ένας καλός της συνεργάτης, αφού τη φετινή σεζόν κάνουν μαζί ραδιόφωνο.
«Δεν με απασχολούν καθόλου οι φήμες για την προσωπική μου ζωή και ειλικρινά, αν δεν αφορούσαν έναν άμεσο συνεργάτη μου που είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, δεν τα σχολιάζω και ποτέ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια σχέση, οπότε δεν έχω ούτε κάτι να κρύψω, ούτε οτιδήποτε από αυτά τα πράγματα. Απλά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό», είχε απαντήσει η Κατερίνα Καραβάτου.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφία από την βραδινή έξοδο, φανερά ευδιάθετη, να διασκεδάζει δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο.
«Δεν φταίει η τηλεόραση για τον χωρισμό…»: Η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτει γιατί χώρισε τον Κατσούλη, 3 χρόνια μετά το διαζύγιο
Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη, για την αλλαγή της αντίληψής της για τις σχέσεις, αλλά και για την προσωπική της ζωή σήμερα.