Κυριακή Ζαπουνίδη: Μετά από 23 εξωσωματικές έγινε μητέρα στα 45 με ωάριο δότριας

Κυριακή Ζαπουνίδη: Μητέρα μετά από 23 εξωσωματικές

Κυριακή Ζαπουνίδη: Μια ακόμη ιστορία έρχεται να μας αποδείξει, πως όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά. Η Κυριακή Ζαπουνίδη προσπαθούσε 25 ολόκληρα χρόνια για να γίνει μητέρα. Μετά από από 23 εξωσωματικές, τα κατάφερε στα 45 της. Με ωάριο δότριας και σήμερα, 4 χρόνια μετά, έχει το παιδάκι της.

Το μήνυμα που θέλει να δώσει σ’ όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να γίνουν μητέρες είναι να προχωράνε όσο αντέχει η ψυχή τους και να μην το βάζουν κάτω.

«Να προχωράνε όσο αντέχει η ψυχή τους. Εγώ προχώρησα μέχρι εκεί που άντεχε η δική μου ψυχή…» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

«Παντρεύτηκα το 1992 σε ηλικία 19 ετών και το 1996 ανακάλυψα ότι έχω θέμα. Εγώ και ο σύζυγός μου από την πρώτη στιγμή που παντρευτήκαμε θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί. Όταν παντρεύεσαι θέλεις πολύ να αφήσεις κάτι δικό σου.

Η μητρότητα για μένα σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. Όταν άκουσα την καρδιά του Παναγιώτη για πρώτη φορά έσπασε η δική μου χίλια κομμάτια» είπε συγκινημένη. Ενώ ο σύζυγός της συμπλήρωσε ότι παρόλο που ήθελαν πολλά παιδιά, η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Η Κυριακή μπήκε στη διαδικασία της εξωσωματικής όταν ήταν 22 ετών και από τότε έκανε 23! Οι 20 πρώτες ηταν μέχρι τα 40 και οι άλλες τρεις μετά. Όπως δήλωσε «κάθε αρνητικό αποτέλεσμα ήταν σαν μαχαιριά. Η εξωσωματική είναι κάτι που σε διαλέγει, δεν την διαλέγεις».

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Κυριακής Ζαπουνίδη

Τελικά κατάφερε να γίνει μητέρα στα 45 της χρόνια με ωάριο δότριας. Μιλώντας με ειλικρίνεια στην εκπομπή είπε:

«Ποτέ δεν ντράπηκα να το πω. Ναι, πήρα κάτι από μια άλλη γυναίκα για το οποίο θα την ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Στην αρχή είχα φοβίες κατά πόσο θα είναι δικό μου, κατά πόσο θα μου μοιάζει. Δεν είναι εύκολο να πάρεις υλικό από μια άλλη γυναίκα, αλλά όταν άκουσα την καρδιά του Παναγιώτη στον υπέρηχο δεν πήγε ούτε ένα δευτερόλεπτο το μυαλό μου ότι δεν είναι δικός μου. Αν ημουν 40 θα έκανα κι άλλο παιδί με δανεικό ωάριο».

Στη συνέντευξη μίλησε ακόμα και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, καθώς για να κάνει 23 εξωσωματικές πήρε τρία δάνεια, πούλησε τα χρυσαφικά της ενώ οι γονείς της πούλησαν δυο οικόπεδα.

«Πόνεσα πολύ, έκλαψα πολύ, πάλεψα με τα συναισθήματά μου και τους φόβους μου, μπήκα στον κυκλώνα της εξωσωματικής, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Όταν θέλεις ένα παιδί, δεν πρέπει να σε σταματάει η ηλικία». Η συγκινητική ιστορία της δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί.

Συνέντευξη με την Κυριακή Ζαπουνίδη

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος