Κυριάκος Μητσοτάκης: Τρέμουν όσοι είχαν επαφή μαζί του χθες στο Βοσπορο – Φονικό όπλο τον αποκαλούν οι Τούρκοι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι γράφουν για την επίσκεψη του στην Τουρκία ενώ είχε κορονοϊό

Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο να έρχεσαι σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, όπως ακριβώς έγινε και στις συναντήσεις που είχε ο Μητσοτάκης στην Τουρκία.

Η ανακοίνωση μέσω Instagram από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μια ημέρα μετά την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη και τη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε εκτός από ποικίλες αντιδράσεις στο ελληνικό twitter και τεράστια αναστάτωση στα τουρκικά ΜΜΕ!

Σχεδόν όλοι οι τουρκικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι ασχολήθηκαν με την είδηση, αναφέροντας παράλληλα, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε τετ α τετ με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Τι έγραψαν οι τουρκικές εφημερίδες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αγωνία υπάρχει και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο καθως ο Κυριακος Μητσοτακης παρακολούθησε την θεία Λειτουργία στο Φανάρι ενώ είχε και επαφές με τον Πατριάρχη.

Οι αναφορές στην Τουρκία στον Έλληνα πρωθυπουργό: 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησε λειτουργία στο Ελληνικό Πατριαρχείο της Φενέρ…

Περισσότερα tweets για τις επαφές του Μητσοτάκη στην Τουρκία

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το τεστ Covid-19 που είχε κάνει σήμερα το πρωί ήταν θετικό. Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι έχει απομονωθεί στο σπίτι του και από εκεί θα συνεχίσει το έργο του.

Το τεστ Covid-19 του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη ήταν θετικό

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μιτσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο Ερντογάν και τον Έλληνα Πατριάρχη Βαρθολομαίο Α’ της Φενέρ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τουρκία, ανακοίνωσε ότι το τεστ Covid-19 ήταν θετικό.

? Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ερντογάν, βρέθηκε θετικός στον Covid-19: Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι είχε κολλήσει τον Covid-19. evrensel.net/haber/457039/e…

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το τεστ για τον κορωνοϊό ήταν θετικό. Ο Μιτσοτάκης, ο οποίος ήρθε χθες στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ερντογάν και τον Έλληνα Πατριάρχη της Φενέρ, Βαρθολομαίο Α’, δήλωσε ότι θα εργάζεται από το σπίτι κατά την περίοδο της καραντίνας.

Related posts

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό