Λάκης Γαβαλάς: «Τους πρώτους τρεις μήνες στη φυλακή, μου έφυγε η μαγκιά»

by Τόνια Τζαφέρη
Λάκης Γαβαλάς: «Τους πρώτους τρεις μήνες στη φυλακή, μου έφυγε η μαγκιά»

Λάκης Γαβαλάς: Μίλησε ανοιχτά για τα όσα πέρασε στις φυλακές Κορυδαλλού

Για την εμπειρία της φυλακής μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής, αλλά και το κατα πόσο η εμπειρία αυτή του άλλαξε την ζωή… όπως χαρακτηριστικά είπε “η φυλακή ήταν για εμένα η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου”.

Λάκης Γαβαλάς: «Τους πρώτους τρεις μήνες στη φυλακή, μου έφυγε η μαγκιά»

Για την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Η φυλακή ήταν για εμένα η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου. Όλα αυτά για μένα δεν είναι “μια καλή” ή “μια κακή” φυλακή.

Περισσότερες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τις φυλακές

Μου αρέσει να αισθάνομαι ότι έχω την πειθαρχία μου. Δεν είμαι κάποιος που μια ζωή έχω τα φτερά μου. Κι ο αετός κάποια στιγμή κουράζεται. Είμαι πολύ χορτασμένος στη ζωή μου, έχω ακόμα και σήμερα ανθρώπους που με αγαπάνε, σταθερούς φίλους κι αυτό είναι το βάλσαμό μου», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αν δεν περάσεις ένα στρες, μια κακουχία, πώς θα ξέρεις τι είναι βάλσαμο για εσένα;».

Λάκης Γαβαλάς: «Τους πρώτους τρεις μήνες στη φυλακή, μου έφυγε η μαγκιά»

Στη συνέχεια, περιέγραψε τους πρώτους του μήνες ως φυλακισμένος. «Τους πρώτους τρεις μήνες στη φυλακή, μου έφυγε η μαγκιά, κατέρρευσε όλο μου το σύστημα. Ήμουν ένας άνθρωπος περήφανος, πετυχημένος. Όλοι οι ξένοι με ήθελαν, συνεργαζόμουν μαζί τους, δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι μπήκα μέσα για ένα οικονομικό έγκλημα. Μου ζήτησαν διαφυγόντα κέρδη. Ήθελα να ρισκάρω για το καλό της χώρας μου, όμως δεν πέτυχε. Τρεις μήνες αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος», δήλωσε ο σχεδιαστής.

“Η κοινωνία μου χρωστάει ανταλλάγματα και της χρωστάω κι εγώ”, Λάκης Γαβαλάς

Τέλος, εξήγησε ότι μετά τους τρεις μήνες, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εκέινον. «Όταν πέρασαν οι τρεις μήνες κι είδα ότι οι δικηγόροι και το σύστημα με κοροϊδεύουν, είπα “Λάκη μου, γύρνα πίσω στο κανονικό σου, βάψε το μαλλάκι σου, βάλε το άρωμά σου”. Η κοινωνία μου χρωστάει ανταλλάγματα και της χρωστάω κι εγώ», είπε κλείνοντας.

Προτεινόμενα