Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η γνωριμία τους, η διαφορά ηλικίας και η εγκυμοσύνη

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Πως ξεκίνησε και εξελίχθηκε η σχέση τους

H σχέση τους έγινε γνωστή, συζητήθηκε έντονα και πλέον το νεαρό ζευγάρι μας ανακοίνωσε ότι αναμένουν το πρώτο τους παιδί, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Η Λάουρα Νάργες είναι παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor.

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στα backstages του The Voice, ωστόσο την φετινή σεζόν αποχώρησε και τη θέση της πήρε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Περισσότερα για τον Σαντικάι και την Λάουρα

Παράλληλα, η ίδια έχει μαγνητίσει τα βλέμματα καθώς ζει τον έρωτα της με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι και μάλιστα σε λίγους μήνες περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι.

Η Λάουρα Νάργες είναι 31 ετών, γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό, ενώ σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance», κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο.

Εκεί έφτασε μέχρι και την φάση των ζωντανών εκπομπών του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Στη συνέχεια, σπούδασε δημοσιογραφία και έπειτα συνέχισε με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου η Λάουρα Νάργες είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο Σαντικάι

Εδώ και δύο χρόνια περίπου η Λάουρα Νάργες είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο Σαντικάι και λάμπει καθημερινά στο πλευρό του. Οι δυο τους από νωρίς καταλάβαν πως είναι ο ένας για τον άλλον και πως θα δημιουργούσαν δική τους οικογένεια.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, δηλώνοντας:

«Έχασα 18 κιλά σε επτά μήνες. Η αλλαγή στην εμφάνιση μου έχει ξεκινήσει πολύ πριν τη νέα μου σχέση. Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο Πρωινό, τότε που ήμουν και εγώ στην εκπομπή, αλλά γνωριμίας μας είχε ξεκινήσει από όταν είχα έρθει στο So You Think You Can Dance. Όταν δεν ζούσα ακόμα καν επίσημα στην Ελλάδα. Δεν θα κρυφτώ, δεν έχω καμία διάθεση. Είναι τόσο όμορφα τα πράγματα που… ναι, έτσι είναι».

Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην καταλάβει κανείς μας ότι η Λάουρα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον τραγουδιστή. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είναι 31 ετών, ενώ ο Χρήστος Σαντικάι είναι 27 ετών. Βέβαια η διαφορά ηλικίας δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο στον έρωτα.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν γονείς και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί, ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Η ίδια θα παντρευτεί τον σύντροφό της, το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους. Η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή τους πρώτους μήνες, πλέον, μετά την ανακοίνωση, δείχνει απελευθερωμένη και πανέτοιμη να ζήσει το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας.

Ανήμερα της Γιορτής της μητέρας, η Λάουρα έστειλε το δικό της υπέροχο μήνυμα καθώς κουβαλάει στην κοιλίτσα της μία νέα ζωή και περιμένει πώς και πώς να ζήσει το ομορφότερο δώρο της φύσης, τη μητρότητα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, προ ημερών μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς με μία πολύ όμορφη φωτογραφία και την εξής λεζάντα:

«Θα γίνουμε γονείς ?? και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι ?», είχε γράψει στη λεζάντα.

Στη φωτογραφία απεικονίζονταν οι δυο τους τρισευτυχισμένοι να κρατούν έναν υπέρηχο με το μωρό στην κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα