Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Λάουρα Νάργες: Έγκυος στο πρώτο τους παιδί

Ευχάριστα είναι τα νέα για το ζευγάρι και την Λάουρα Νάργες η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, μαζί με τον σύντροφο της Χρήστος Σαντικάι.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Το αγαπημένο ζευγάρι σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη» ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο και βρίσκεται σε αναμονή για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Η ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργες θα παντρευτεί τον συντρόφό της, Χρήστο Σαντικάι, το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του παιδιού τους! «Θέλουμε πολλά παιδιά», είπε η Λάουρα Έτοιμη για γάμο είχε δηλώσει πως είναι η Λάουρα Νάργες από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ποτέ αναμένεται ο γάμος της Λάουρα και του Σαντικάι

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Σαντικάι. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, ήδη έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτούν κι έχουν ορίσει μάλιστα και την ημερομηνία. «Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε επίσημο ραντεβού κατά τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε κι επίσημα.

Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί και μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαλάσει η φιλία μας, αλλά ούτε κι η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας, το κρατήσαμε μία εβδομάδα κρυφό και μετά βλέπαμε τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε», δήλωσε αρχικά. Έπειτα, συμπλήρωσε: «Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από μία έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και ξαφνικά εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μία σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι».

“Όσο για τον γάμο τους, όπως αποκάλυψε, τα έχουν ήδη σκεφτεί όλα”, Χρήστος και Λάουρα

«Ο Χρήστος μου είπε: “Το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;”. Και του απάντησα αμέσως, ναι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή, το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά. Πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά ξέρω ότι ετοιμάζει κάτι. Είναι ο άντρας της ζωής μου και απ’ αυτό που βλέπω, κι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του. Θέλουμε πολλά παιδιά».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα