Λατινοπούλου για επίθεση Πακιστανών: « Η Δανία δείχνει το δρόμο»

by Τόνια Τζαφέρη

Λατινοπούλου για επίθεση Πακιστανών: « Η Δανία δείχνει το δρόμο»

Λατινοπούλου: Το θέμα της Λατινοπούλου δεν έχει κλείσει ακόμη. Και μάλλον θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη. Αφού η νεαρή ‘’βουλευτής’’ δεν σταματά να παίρνει θέση σε πολλά θέματα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της σχετικά με τις αξύριστες γυναικείες μασχάλες. Αλλά και τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά με νέες επικίνδυνες απόψεις.

Λατινοπούλου για επίθεση Πακιστανών: « Η Δανία δείχνει το δρόμο»

Αυτή τη φορά δε, δεν καταπιάνεται με το θέμα των τριχών. Αλλά θέλει να καταπιαστεί με κρίσιμα θέματα σχολιάζοντας μέσω twitter την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Σημειώνεται ότι η Δανία που η Λατινοπούλου θεωρεί πρότυπο, ακολουθεί μια ιδιαίτερα σκληρή πολιτική σε θέματα μετανάστευσης εδώ και χρόνια. Πρόσφατα κήρυξε τη Δαμασκό, ασφαλή περιοχή για την απέλαση προσφύγων από τη Συρία. Η πρωθυπουργός Μέτε Φρεντερίκσεν έχει θέσει στόχο της πολιτικής της «μηδενικούς αιτούντες άσυλο στη Δανία».

Οι αναλυτικές δηλώσεις τις Αφροδίτης Λατινοπούλου για τους πρόσφυγες

Η πολιτευτής της ΝΔ, όπως αυτοπροσδιορίζεται, κλείνοντας το μάτι σε ακροδεξιές απόψεις και τακτικές, γράφει: «Η εγκληματική ενέργεια έξι Πακιστανών χτες το απόγευμα που προσπάθησαν να βιάσουν μια 25χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα. Δείχνει ξεκάθαρα πως κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν. Η Δανία δείχνει το δρόμο».

Λατινοπούλου για επίθεση Πακιστανών: « Η Δανία δείχνει το δρόμο»

Ακόμη, η αναγκαστική μετεγκατάσταση προσφύγων επειδή ορισμένες περιοχές σε πόλεις της Δανίας φέρεται να έχουν γίνει γκέτο, είναι μέρος αυτού του προγράμματος.

Τα επικριτικά λόγια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα νέα σχέδια της δανικής κυβέρνησης: «Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες. Η εξωτερική ανάθεση των διαδικασιών ασύλου θέτει υπό αμφισβήτηση την πρόσβαση στην προστασία. Η διαδικασία αυτή δεν συνάδει με τη νέα συμφωνία για το άσυλο και τη μετανάστευση», ανέφερε η Κομισιόν σε ανακοίνωσή της, σε ιδιαίτερα σκληρό τόνο.

Με την Κομισιόν πάντως, να θέλει να εξεταστεί προσεκτικά ο δανικός νόμος. Και στη συνέχεια να αποφασιστούν τα περαιτέρω βήματα. Ωστόσο, οι μονομερείς αυτές κινήσεις από τη Δανία δημιουργούν μια ιδιαίτερη κατάσταση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα