Λευτέρης Πανταζής: «Το εγγονάκι θα με λέει ΛΕΠΑ, όχι παππού»

Λευτέρης Πανταζής: Οι δηλώσεις του τραγουδιστή λίγο πριν το γάμο της κόρης του Κόνι

Ο γνωστός και ως ΛΕΠΑ έδωσε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε αναλυτικά για όλα, ακόμη και για το εγγονάκι του, όπου όπως είπε θα το φωνάζει και εκείνο ΛΕΠΑ αντί για παππού.

Ο Λευτέρης Πανταζής σε μία συνέντευξη, μίλησε τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική του ζωή. Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον νέο δίσκο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην νέα επιτυχημένη συνεργασία του με τον Dj Valentino. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να παντρευτεί, ενώ μίλησε και για τον γάμο της κόρης του, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

“Ίσως έχω με τον ΤΡΑΝΟ κάποιο ντουέτο”, Λευτέρης Πανταζής

Ο τραγουδιστής, σε ερώτηση της δημοσιογράφου, για το εάν πρόκειται να τραγουδήσει κάποια στιγμή ένα τραπ κομμάτι, απάντησε καταφατικά, λέγοντας: «Βέβαια, ετοιμάζω έναν δίσκο τώρα για τον χειμώνα, με 10 τραγούδια από όλα τα είδη της μουσικής. Ίσως έχω με τον ΤΡΑΝΟ κάποιο ντουέτο. Δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο, θέλω να τον ξεκουράζω».

Όσον αφορά στους στίχους των τραπ κομματιών, που τον τελευταίο καιρό έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις ο ίδιος τόνισε: «Θα προσέξουμε τον στίχο. Δεν θα έχει σχέση με αυτά που λένε τα παιδιά, διότι απλώς τα λένε, δεν τα έχουν ζήσει. Είναι πολύ μικρά αυτά τα παιδιά, για να έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Απλώς αυτά είναι σημεία των καιρών, που έρχονται από την Αμερική».

Η συνέχεια της συνέντευξης από τον Λευτέρη Πανταζή

Σε συνέχεια των δηλώσεών, ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε το ενδεχόμενο να παντρευτεί: «Είμαι πολύ έτοιμος για γάμο. Είμαι πάντα έτοιμος, για τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις, τι γίνεται, επομένως ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μία στο κεφάλι και να πεις ότι πια δεν θα είμαι μόνος μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο της κόρης του, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο: «Είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που θα τους διασκεδάζω, που θα πάω τη νύφη στον γαμπρό. Έχω χάσει καμία δεκαριά κιλά, θα χάσω και άλλα δύο για να έχω περιθώριο να ξαναβάλω», ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς: «Θα έρΘει και το εγγονάκι κάποια στιγμή, αλλά θα το μάθουμε να λέει ΛΕΠΑ, όχι παππού».

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε