Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ποιο είναι το φύλλο του παιδιού που περιμένουν

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η αποκάλυψη από τον Ιωαννίδη

Εξελίξεις έχουμε σε ότι αφορά την προσωπική ζωή των γνωστών σεφ και Κρίτων του διαγωνισμού μαγειρικής. Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πριν λίγες ημέρες πατέρας και μάλιστα αποκάλυψε και το φύλλο του παιδιού που περιμένει ο συνεργάτης του Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την αγαπημένη του, Χρυσά Μιχαλόπουλου.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι!

Οι δηλώσεις του Ιωαννίδη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς, τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες μόνο, πριν το μάθουν όλοι και απ’ όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω αν έχουν βρει ακόμα όνομα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης αρχικά.

Όσο για το αν θα άκουγε κάποια συμβουλή από τον καλό του φίλο και συνάδελφο, ο ίδιος απάντησε πως ο κατάλληλος για αυτό θα ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

«Εμένα αν είναι να μου δώσει κάποιος συμβουλή, θα ήταν ο Σωτήρης που έχει εδώ και πολλά χρόνια το manual. Τον Λεωνίδα περιμέναμε;», είπε χιουμοριστικά. 

«Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πράγματα πολύ όμορφα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς και νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του», είπε και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο μιας κουμπαριάς: «Δεν έχει συζητηθεί ακόμα κάτι τέτοιο».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη