Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ποιο είναι το φύλλο του παιδιού που περιμένουν

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η αποκάλυψη από τον Ιωαννίδη

Εξελίξεις έχουμε σε ότι αφορά την προσωπική ζωή των γνωστών σεφ και Κρίτων του διαγωνισμού μαγειρικής. Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πριν λίγες ημέρες πατέρας και μάλιστα αποκάλυψε και το φύλλο του παιδιού που περιμένει ο συνεργάτης του Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την αγαπημένη του, Χρυσά Μιχαλόπουλου.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το φύλο του. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός σεφ αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι!

Οι δηλώσεις του Ιωαννίδη για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς, τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες μόνο, πριν το μάθουν όλοι και απ’ όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω αν έχουν βρει ακόμα όνομα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης αρχικά.

Όσο για το αν θα άκουγε κάποια συμβουλή από τον καλό του φίλο και συνάδελφο, ο ίδιος απάντησε πως ο κατάλληλος για αυτό θα ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

«Εμένα αν είναι να μου δώσει κάποιος συμβουλή, θα ήταν ο Σωτήρης που έχει εδώ και πολλά χρόνια το manual. Τον Λεωνίδα περιμέναμε;», είπε χιουμοριστικά. 

«Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πράγματα πολύ όμορφα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς και νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του», είπε και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο μιας κουμπαριάς: «Δεν έχει συζητηθεί ακόμα κάτι τέτοιο».

Related posts

«Θανάση πεθαίνω» – Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο της η Ντέμη Γεωργίου

Φορούσε περούκα, την έβαφαν 2 ώρες: Μαθεύτηκε η αλήθεια για την Κέιτ, το δράμα πίσω από τα χαμόγελα στην 1η εμφάνιση

Λίτσα Πατέρα: Μετά από 12 χρόνια… – Αυτά τα 3 ζώδια θα «βαρεθούν» να γεμίζουνε με χρήμα μέσα στο επόμενο 3μηνο