«Λίγη τσίπα δεν έχετε;»: Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη κατά των «βολεμένων» συναδέλφων του

by Τόνια Τζαφέρη

Χρήστος Δάντης: Ξεσπά μετά την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα ενεργός είναι ο Χρήστος Δάντης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το δημόσιο ξέσπασμα του για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, επανέρχεται με μια ακόμη ανάρτηση του.

Πιο αναλυτικά από τα δόντια μίλησε για ακόμη μια φορά ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά τη γνώμη του για κοινωνικά ζητήματα, με τελευταία τη δημόσια τοποθέτησή του για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του γνωστού τραγουδιστή μπήκαν οι “εμπορικοί” συνάδελφοί του, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι απολιτίκ και βολεμένοι και διστάζουν να πάρουν θέση σκεπτόμενοι το καλλιτεχνικό κόστος που μπορεί να έχει η όποια εκδήλωση της άποψής τους. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως από τον ίδιο από εδώ και στο εξής θα διαβάζουμε και θα ακούμε τις σκέψεις του “αφιλτράριστες, όσο κι αν σοκάρουν”, ενώ αναφέρθηκε και στον “πόλεμο” που έχει δεχθεί ο ίδιος κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο τραγούδι.

«Λίγη τσίπα δεν έχετε;»: Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη κατά των «βολεμένων» συναδέλφων του

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη

“Οι άνθρωποι που κατά καιρό έχουμε τραγουδήσει κι έχουμε υφαρπάξει την αγάπη του κόσμου -άθελα του πολλές φορές- και την αγκαλιά του, οφείλουμε να τη δωσουμε πίσω. Ο κόσμος που μας αγάπησε υποφέρει. Έχει κλειστεί στα σπίτια φοβισμένος, έχει κάνει υποχωρήσεις για τρίτο χειμώνα και «χαΐρι» δε βλέπει, παρά μόνο ακρίβεια στεναχώρια φοβέρα και κοροϊδία εισπράτει. 

Τους «ποιοτικούς» θα τους εξαιρέσω, γιατί οι άνθρωποι κάνουν αντίσταση και μόνο με την τέχνη τους.

Αλλά εσείς ρε μάγκες οι του «εμπορικού», λίγη Τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Δεν έχετε χορτάσει αγάπη ώστε να διακινδυνεύσετε κάποια -ίσως και πολλά- «φανάκια» που διαφωνούν;

Πρέπει ο Τραγουδιστης να τα χει με όλους καλά και να ναι «απολιτίκ»; Αυτό μας δίδαξε η ιστορία του Καζαντζίδη, του Νταλάρα, του Μητροπάνου που ήταν και ο κατ εξοχήν 
Τραγουδιστης «πίστας»;

«Λίγη τσίπα δεν έχετε;»: Το ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη κατά των «βολεμένων» συναδέλφων του

Από μένα στο εξής θα διαβάζετε και θ’ ακούτε και θα διαβάζετε τις σκέψεις μου αφιλτράριστες όσο κι αν σοκάρουν. Ξεκινάω από τώρα λοιπόν.

Θέλει αρχ@@ να είσαι «του εμπορικού» κ να λες τα πράγματα με τ’ όνομα τους, γιατί εξ αιτίας της τέχνης σου, μόνο αρνητικά έχουν να σου προσάψουν, κι ελάχιστα θετικά! 

Χρήστος Δάντης: “Δώστε πίσω την αγάπη, ο κόσμος υποφέρει”

«Ποιος; Εσυ που τραγούδησες το ανάλαφρο Beautiful και το Maya Maya; Ο Μισογύνης που τραγούδησε το Καργιολα Σε Μισώ;» Ενώ όλοι κουνάνε ρυθμικά τα κωλαρακια τους στο άκουσμα του “Sexy Motherfucker” που λέει πάνω κάτω τα ίδια, απλά δεν είναι στη γλώσσα τους για να σοκαριστούν και το τραγουδάει ο Prince. Κόμπλεξ κατωτερότητας κι ανωτερότητας μαζί. 

Μεγάλο μπέρδεμα οι βολεμένοι ρε…

Δώστε την αγάπη πίσω, ο κόσμος υποφέρει από στεναχώρια κατάθλιψη και ειρωνία των κυβερνούντων.

Και να ξέρετε… δικαίωμα έχει να πολιτεύεται όχι μόνο ο πτυχιούχος αλλά κι ο οδοκαθαριστής.

Είναι αρχή της δημοκρατίας”.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν