Λίγο πριν την χρεοκοπία η Αθηνά Ωνάση: Σούσουρο με τη διαθήκη της κληρονόμου

Αθηνά Ωνάση: Η διαθήκη που έγινε αιτία για να τσακωθεί με τον πατέρα της

Η χρυσή κληρονόμος έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές στην ζωή της. Από μικρή ηλικία έπρεπε να αντιμετωπίσει το διαζύγιο των γονιών της και έπειτα την απληστία του πατέρα της.

Ένα διαζύγιο ουσιαστικά άρχισε να τη «διαλύει», φτάνοντας να την «ακουμπήσει» και στο θέμα της διαθήκης της, για να αποκαλυφθεί πρόσφατα και το μεγάλο της μυστικό.

Συγκεκριμένα, δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου στον Τιερί Ρουσέλ, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα και εκείνος ήταν αποκλειστικά μαζί της για την περιουσία της είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ( σ.σ. τα ετεροθαλή αδέλφια της Αθηνάς Ωνάση) ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν η μικρή Αθηνά να αλλάζει συνεχώς σπίτια. Πότε βρισκόταν στη Γαλλία και πότε στην Ελβετία, με την μητέρα της να την γεμίζει πανάκριβα δώρα. Η Χριστίνα Ωνάση, βρισκόταν, ωστόσο, μακριά από την κόρη της, λείποντας συχνά σε ταξίδια.

Αθηνά Ωνάση: Η απώλεια της Χριστίνας και η διαθήκη

Λίγο πριν παντρευτεί για πέμπτη φορά, τον ελληνικής καταγωγής Jorge Tchomlekdjoglou, και πριν η κόρη της γίνει τεσσάρων ετών, η Χριστίνα Ωνάση στα 37της χρόνια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα του σπιτιού της στο Μπουένος Αιρες.

PARIS – UNDATED: Christina Onassis, daughter of Greek shipping magnet Aristotle Onassis, is seen with her daughter, Athina, at the Bois de Boulogne in Paris, France. (Photo by Michel Dufour/WireImage)

Ο Τιερί Ρουσέλ παίρνει την κηδεμονία της μικρής Αθηνάς. Το κοριτσάκι με εμφανή αδυναμία στον μπαμπά της ζει φυσιολογικά όπως όλα τα παιδιά στο χωριό Lussy-sur-Morges, λίγο έξω από τη Λοζάννη, μαζί με τον πατέρα, τη μητριά και τα δύο ετεροθαλή της αδέλφια.

Η Αθηνά Ωνάση ήταν ένα από τα πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, καθώς κληρονόμησε τα περιουσιακά στοιχεία της μητέρας της, αλλά και το το 55% της περιουσίας του παππού της, Αριστοτέλη. Η Χριστίνα Ωνάση είχε φροντίσει την περιουσία να την διαχειρίζεται μια ομάδα πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και ο Τιερί Ρουσέλ. Ο Ρουσέλ ανεπιτυχώς προσέβαλλε τη διαθήκη και σύμφωνα με πολλούς ήταν ο άνθρωπος που έκανε την Αθηνά να απεχθάνεται την Ελλάδα. Έτσι, με ελαφρά την καρδία πούλησε και τον Σκορπιό στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Related posts

Άντρας πήγε την κοπέλα του στη Ρώμη να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη του είπε «όχι» σε βίντεο

Το ανακοίνωσαν δημόσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: «Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για το ζευγάρι

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό