Λίγοι το γνωρίζουν: Αυτή την δουλειά κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

by Εύα Ζαχαριάδη

Άγγελος Λάτσιος: Τα μελλοντικά πλάνα που έχει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη για δουλειά

Το όνομα του Άγγελου Λάτσιου πλέον συζητιέται πολύ στον χώρο της showbiz μιας και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει εξελιχθεί σε celebrity ειδικά μετά την σχέση του με την Γαία Μερκούρη.Με τι ασχολείται όμως ο γιος της διάσημης παρουσιάστριας;

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα.

Λίγοι το γνωρίζουν: Αυτή την δουλειά κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

‘Αγγελος Λάτσιος: Έρχεται για τους Έλληνες youtubers

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν