Λίγοι το παρατήρησαν: Η κίνηση του Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να φιλιούνται δημόσια στο viral βίντεο της χρονιάς

Δέσποινα Βανδή: Για ένα ακόμη Σαββατόβραδο μαζί με τον Μπισμπίκη στη πίστα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σταθερός θαμώνας του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή μαζί με τις Μέλισσες. Φυσικά το ζευγάρι δεν παρέλειψε να εκφράσει τον έρωτα του πάνω στη πίστα με τους θαμώνες του μαγαζιού να τους αποθεώνουν.

Αυτήν τη φορά, το ζευγάρι πρωταγωνίστησε μαζί πάνω στη σκηνή, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός, ανέβηκε και χορεύοντας μια από τις επιτυχίες της αγαπημένης του, «Ένα τσιγάρο διαδρομή», την πλησίασε και στο τέλος τη φίλησε on stage.

Την εικόνα αυτή αποθέωσαν οι θαμώνες του μαγαζιού με τις αντιδράσεις τους, την ίδια στιγμή που το βίντεο έγινε viral στα social media.

Εκείνο, ωστόσο, που δεν πρόσεξε κανείς είναι ένα ακόμη σημείο της ρομαντικής στιγμής που ξεχειλίζει από έρωτα κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι όσο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια του τραγουδούσε, αφιερώνοντάς του τους στίχους, εκείνος κάτι της έλεγε, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην ατρμόσφαιρα.

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια αναφέρεται live πάνω στη σκηνή σε εκείνον, αφού χαρακτηριστά του είχε πει σε προηγούμενη εμφάνισή της «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν».

Τα viral βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

@_natasaakr_ #vandi #mpismpikis ♬ πρωτότυπος ήχος – _natasaakr_
@greekhits_tv ΒΑΝΔΗ – ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ… #greekhitstv #μπεςφοργιου #greektiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Hits Tv✅

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο