Λίλι Κολινς: Η πρωταγωνίστρια του “Emily in Paris” και η περιπέτεια της με την ανορεξία

της Τόνιας Τζαφέρη

Λίλι Κολινς: Όσα δεν ήξερες για την ηθοποιό που έχει κατακτήσει το κοινό

Εχθές 22/12 κύκλοφόρησαν τα νέα επεισόδια από την σειρά “Emily in Paris” η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ και βρίσκεται στις καλύτερες σειρές παρακολούθησης του Netflix. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Λίλι Κόλινς έχει κατακτήσει εκατομμύρια θαυμαστές τόσο με τις στιλιστικής της επιλογές όσο και με την ευχάριστη προσωπικότητα της.

Ωστόσο ποια πραγματικά είναι η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης μας σειράς; Το παρελθόν έχει πολλά να μας πει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι απόφοιτη του Χάρβαρντ, ωστόσο επέλεξε την υποκριτική. Πάμε λοιπόν να την γνωρίσουμε καλύτερα:

Σήμερα είναι ετών 32, γεννήθηκε στην Αγγλία ενώ οι γονείς της χώρισαν και έτσι μετακόμισε με την μητέρα της στο Λος Άντζελες. Η μητέρα της είναι η πρόεδρος του Beverly Hills women’s club! Αφού έδωσε εξετάσεις η Λίλι θέλησε να σπουδάσει δημοσιογραφία στο Harvard από όπου και αποφοίτησε συνεχίζοντας με σπουδές και στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας.

Η εμπειρία της Λίλι Κόλινς με την διατροφική διαταραχή

Κάπου στην εφηβεία… αντιμετώπισε και τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας. Τα προσωπικά προβλήματα των γονιών της, αλλά και ο χωρισμός τους φαίνεται να την επηρέασαν ιδιαίτερα ψυχολογικά, ωστόσο κατάφερε να το ξεπεράσει και να περάσει το δικό της μήνυμα σε όλα εκείνα τα κορίτσια που παλεύουν και το έχουν ανάγκη. Μάλιστα είχε γράψει και ολόκληρο βιβλίο σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, αλλά και είχε πρωταγωνιστήσει σε έναν ρόλο όπου ηρωίδα έδινε την δική της μάχη.

Πλέον όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν αυτή η ιστορία και απολαμβάνει την μια επιτυχία της μετά την άλλη. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα της αρέσει να εξελίσσεται και να δοκιμάζει νέους ρόλους και εμπειρίες και το σίγουρο είναι πως τους υποκρίνεται με επιτυχία. Το 2021 άλλωστε ήταν και η χρονιά της αφού είπε το μεγάλο ναι στον αγαπημένο της, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και φυσικά έκανε την μεγαλύτερη επιτυχία της με την σειρά του Netflix “Emily in Paris”, η οποία έχει σπάσει ρεκόρ!

Λίλι Κόλινς: ” Να αποδέχεσαι τον εαυτό σου γι’ αυτό που είναι”

Τέλος τα λόγια της από συνέντευξη της είχαν ξεχωρίσει καθώς μιλούσε για τα δικά της προσωπικά προβλήματα, τόσο με τις διατροφικές διαταραχές όσο και με την δημοσιότητα.

Η ίδια τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Στο τέλος όταν αποδέχεσαι τον εαυτό σου για αυτό που ακριβώς είσαι και δουλεύεις με αυτό που έχεις, δεν μπορείς να είσαι περισσότερο χαρούμενη από αυτό γιατί έχεις αυτοπεποίθηση για τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό φαίνεται προς τα έξω”.

Κάπως έτσι συνειδητοποιούμε πως η Λίλι είναι πολλά παραπάνω από ηθοποιός, εκτός από μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογράφο και συγγραφέα, παραμένει ένα κορίτσι που προσπαθεί να δίνει κάθε φορά τον καλύτερο της εαυτό και να δουλεύει σκληρά γι’ αυτόν!

Related posts

Ακυρώνεται ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη – Τι συνέβη

Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις – Προετοιμάζονται όλοι για το στερνό αντίο

“Σκουπιδοσακούλα”: Χαμός στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Σάττι και το φόρεμα που δίχασε