Λίνα Σακκά: «Οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό»

Λίνα Σακκά: Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται τον συνάνθρωπο!

Λίνα Σακκά: Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Λίνα Σάκκα στον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα. Η Ελληνίδα ηθοποιός τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να φροντίσουν να διδάξουν στα παιδιά τους τον σεβασμό απέναντι σε άλλους ανθρώπους.

«Οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό», ανάφερε η ηθοποιός και επιχειρηματίας στο post της.

«Αυτό το αγόρι είναι ο γιος μου. Τον μαθαίνω να σέβεται τον συνάνθρωπο, είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα, είτε είναι ο έξυπνος της τάξης είτε ο “τελευταίος “. Να σέβεται βαθιά και να κατανοεί την διαφορετικότητα, σε όλα τα επίπεδα, να συνυπάρχει αρμονικά, αλλά και να υπερασπίζεται το δικαίωμα του να είναι ο εαυτός του.

Τον μαθαίνω να απολαμβάνει την ζωή του, να μην αφήνει κανέναν να τον θεωρεί τρωτό και έρμαιο των ορέξεων του. Να μοιράζεται αγάπη, να βρει συνοδοιπόρους στα όνειρα του να χαίρεται και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του, χωρίς να επεμβαίνει στην ελευθερία έκφρασης των γύρω του!!!»

«Αν αδικηθεί να βρει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, να βγει δυνατά να εκφραστεί!! Να τιμά το ταίρι που θα επιλέξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του!!!! Εμείς οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό, τον θαυμασμό, την εκτίμηση, την αποδοχή και την συγχώρεση στους μελλοντικούς συζύγους, φίλους, επαγγελματίες, μαστόρους και επιστήμονες καλλιτέχνες, και μη!!! #metoo !!!#κανέναςμόνος #καμίαμόνη ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!!!!ΚΟΡΙΤΣΟΜΑΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!!».

Η ανάρτηση της Λίνας Σάκκα με τον γιο της

Λίνα Σακκά: «Οι μανάδες αγοριών έχουμε χρέος να διδάξουμε τον σεβασμό»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα