Λιζέτα Μαλινδρέτου: Η ηθοποιός που σαγήνευε τους έφηβους των 80s, η εξάρτηση από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το τραγικό τέλος στα 38 της

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Οι άγνωστες εξαρτήσεις της ηθοποιού

Το 1968 γεννήθηκε η ηθοποιός Λιζέτα Μαλινδρέτου, η οποία άφησε εποχή με το ερωτικό και ταυτόχρονα γλυκό βλέμμα. Περίπου στα μέσα του ’80, πραγματοποίησε τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής. Το όνομά της το έφτιαξε, με τις βιντεοκασέτες. Μπορεί να μην είχε ποτέ κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως, πάντοτε έπαιζε ένα σημαντικό ρόλο και πάντα στις πιο εμπορικές ταινίες του ’80.

Η περιπέτεια της Λιζέτας Μαλινδρέτου με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά

Η ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”, ήταν η γνωστότερη δουλειά της, ανεβάζοντας το κασέ της και τις προσδοκίες της. Η πανέμορφη Λιζέτα είδε τη χρυσή εποχή της αναγνωρισιμότητας να χάνεται στις αρχές του 1990, όταν η μόδα του βίντεο ξεπεράστηκε. Η ανεργία βρέθηκε στη ζωή της. Τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν, οι φίλοι από το χώρο την εγκατέλειψαν, και δεν άργησε να μπλέξει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Όταν τα οικονομικά προβλήματα έγιναν θηλιά, γύρισε στην γενέτειρά της, στην Κρήτη, όπου προσπάθησε να κάνει μια καινούργια αρχή, και να αφήσει τις σκοτεινές ημέρες πίσω της. Ήταν μόνο 38 ετών, όταν μια υπερβολική δόση ηρωίνης, έκοψε το νήμα της ζωής της. Γνωστοί και φίλοι της ήξεραν ότι ποτέ δεν μπόρεσε να νικήθει τον εθισμό της, και απλά αφέθηκε, περιμένοντας το λυτρωτικό τέλος.

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»