«Λύγισε» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και έφυγε από το πλατό: «Έχω στριμωχθεί άγρια σε γραφείο»

by Εύα Ζαχαριάδη

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στο «[email protected]». Ο θεατρικός παραγωγός ξέσπασε μιλώντας για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της σeξoυαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν. «Αν βγουν στη φόρα όσα περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν σε μια εταιρεία με το ντέμο τους, τότε θα κλάψουνε μανούλες», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε: «Σας λέω τη δική μου εμπειρία, έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία. Για να μην πω για χρήματα. Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επισήμανε πως αυτό είναι και το νόημα των καταγγελιών που έχουν γίνει σε θέματα σeξoυαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Να εντοπιστούν όσοι είναι ακόμα ελεύθεροι. «Όλοι αυτοί που κατήγγειλαν, ταλαιπωρούνται να αποδείξουν αυτό που τους συνέβη και όλοι είναι ελεύθεροι. Ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί είναι ένα νέο παιδί να είναι καλωδιωμένο και να καταγραφεί η συνομιλία», αναφέρει.

«Λύγισε» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και έφυγε από το πλατό: «Έχω στριμωχθεί άγρια σε γραφείο»

Όπως είπε στη συνέχεια, μέχρι και σήμερα βλέπει τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σε διάφορες πρεμιέρες και γκαλά. «Τον βλέπω, αλλά δεν μιλάμε. Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να τα έλεγα στον αέρα, ώστε να αρχίσει μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί», σημείωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ακόμη, εξήγησε τον λόγο που δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν και μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχεται μπούλινγκ, επειδή δεν αναφέρει το όνομα του άνδρα, από τον οποίο δέχτηκε παρενόχληση.

«Ήμουν ένα παιδί που είχα έρθει από την Κύπρο και δεν είχα κανέναν. Μόνο με τους γονείς μου μιλούσα από το τηλέφωνο. Εκείνους είχα μόνο να με στηρίζουν και όταν ξεκίνησα να μιλήσω, μου έλεγαν να μην το πω, γιατί δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία. Τρώω μπούλινγκ μια βδομάδα τώρα, γιατί δεν λέω το όνομά του», είπε και έφυγε από το πλατό.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όσα δήλωσε στη κάμερα της εκπομπής

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν