«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει»: Η νέα ειρωνική ανάρτηση-σπόντα του Καφετζόπουλου για τη Μποφίλιου

by Τόνια Τζαφέρη
«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει»: Η νέα ειρωνική ανάρτηση-σπόντα του Καφετζόπουλου για τη Μποφίλιου

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η ανάρτηση για την κόντρα με την Μποφίλιου

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει ναι μεν συμπόνια και αποστολή βοήθειας, αλλά έχει προκαλέσει και μεγάλη οργή με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι αυτοί που συγκρούονται.

Η «κόντρα» μεταξύ του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Νατάσα Μποφίλιου φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο ηθοποιός χρησιμοποιεί για ακόμα φορά στίχους από ένα κομμάτι της τραγουδίστριας για να δείξει πόσο αντίθετος είναι στην αντιπολεμική συναυλία της. Ωστόσο η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά την θέση της.

Μετά τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας στην αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, ο ηθοποιός θέλησε να ανεβάσει στα social media ένα σκίτσο, δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά τον προβληματισμό του για την απόφασή της να βρεθεί στο Σύνταγμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καφετζόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο εν λόγω σκίτσο που ανάρτησε, βλέπουμε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, να παίζει πιάνο πάνω στη βομβαρδισμένη Ουκρανία και να κανιβαλίζει το σήμα της ειρήνης.

«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει»: Η νέα ειρωνική ανάρτηση-σπόντα του Καφετζόπουλου για τη Μποφίλιου

«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα» γράφει στην ανάρτηση, παραμορφώνοντας τους στίχους από το γνωστό κομμάτι της Νατάσας Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει».

Ωστόσο, αρκετοί συνάδελφοί του στηρίζουν την απόφαση της ερμηνεύτριας για την αντιπολεμική συναυλία. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους, η Κλέλια Ρένεση και ο Πάνος Βλάχος.

Την αντίθετή του γνώμη προς τη συναυλία αλλά και την στήριξή του προς τον Αντώνη Καφετζόπουλο έδειξε ο Βαγγέλης Περρής

Σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα πρόκειται να λάβει μέρος η Νατάσα Μποφίλιου, μια ανακοίνωση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που τόνισαν πως εντάσσει στην ίδια κατηγορία ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Ρωσία. Την αντίθετή του γνώμη προς τη συναυλία αλλά και την στήριξή του προς τον Αντώνη Καφετζόπουλο έδειξε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει το θέμα, όταν συζητήθηκε στο Πρωινό, τη Δευτέρα 14/3.

«Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό το vibrato με ενοχλεί. Γιατί τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω».

Προτεινόμενα