Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε, όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Η dj μιλάει για την εκρηκτική εμφάνιση της

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε για το ντύσιμο που επιλέγει αλλά και για τα σχόλια που ακούει στον δρόμο ενώ δηλώνει κολακευμένη από αυτά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφο της που δεν ζηλεύει καθόλου.

Η dj έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τη συνάντησαν σε βραδινή εκδήλωση και απόσπασμα από αυτές προβλήθηκε στο «Happy Day».

«Είμαι πολύ τυχερή, γιατί ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει καθόλου. Του αρέσει να ντύνομαι σέξι. Όταν είμαι με φόρμες μου λέει “πώς είσαι έτσι σήμερα;”. Φόρμες μόνο στο γυμναστήριο και αυτές δεν τις πολυαποδέχεται, προτιμάει τα κολάν. Γενικά τα στενά για να αναδεικνύω το σώμα μου», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, όταν αποφασίζει να φορέσει κάτι πιο «σοβαρό», ακούει διάφορα σχόλια. «Όταν φοράω κάτι πολύ σοβαρό, που σπάνια το κάνω, ακούω κράξιμο, του στυλ “τι φοράς σήμερα;”», ανέφερε.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Τα σχόλια που ακούει στον δρόμο

Τέλος, μίλησε για τα σχόλια που ακούει στον δρόμο για την εμφάνισή της και ιδιαίτερα για το σώμα της. Ακόμα και ο σύντροφός της, δεν άντεξε και τη σχολίασε, όταν την είδε στον δρόμο.

«Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω, δεν μπορώ να το πω, στον υπερθετικό βαθμό είναι. Με βλέπεις από πίσω να περπατάω, τι θα μου πεις; Με στενό παντελόνι πχ. Όταν με είδε εκείνος και μετά κατάλαβε ότι είμαι εγώ, μου λέει “Μάγκυ, συγγνώμη”. Του λέω “τι συγγνώμη; Δεν πειράζει, καλό είναι”», είπε κλείνοντας.

Related posts

«Έγινε ένα λάθος, ζητώ συγγνώμη»: Το δημόσιο μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλής για το αμήχανο πλάνο στον αέρα της εκπομπής

Άρτεμις Αστεριάδη: «Είπα “πάει το παιδί, το χάσαμε” και τότε εμφανίστηκε στο χέρι μου μία Παναγία με ένα μωρό»

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έσκασε» στα μπουζούκια με ολόσωμη φόρμα και «σάρωσε»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη: «Μπορεί να πέθανε, αλλά έρχεται στον ύπνο μου και μιλάμε»

Σαν Ελληνίδα θεά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα και μοίρασε εγκεφαλικά

Έκλεψε τη παράσταση από τη Δέσποινα Βανδή: Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα μπουζούκια ντυμένη Catwoman

Πάμφθηνο και από τα Zara: Έγινε ανάρπαστο το γιορτινό μπλουζάκι που έβαλε η Σταματίνα στην εκπομπή

Σταματίνα Τσιμτσιλή για εγκυμοσύνη Ελένης Φουρέιρα: «Μας εκμυστηρεύτηκε τότε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός για ένα παιδί”»

Η Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει θεϊκές καμπύλες που κόβουν την ανάσα