Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν 118 κιλά και παράλυτη, τώρα είμαι 62 κιλά και σηκώθηκα από το καρότσι

Μαίρη Χρονοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση

Σε παλιότερες δεκαετίες μεσουρανούσε και πρωταγωνιστούσε σε κορυφαίες ελληνικές σειρές… ωστόσο η ζωή της δεν ήταν πάντοτε εύκολη και λαμπερή.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και μίλησε για την σκληρή καθημερινότητά της.

Όπως ανέφερε η ίδια, επί ενάμιση χρόνο πάλευε με τον… εαυτό της, και έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα σε όλους που «παλεύουν» στη ζωή τους.

Μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε συγκλονιστικά περιστατικά από τη δύσκολη καθημερινότητά της: «Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητα μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να είμαι … στα πόδια μου!».

Η αγαπημένη ηθοποιός ζήτησε να προβληθεί φωτογραφία της από πρόσφατο παρελθόν, λέγοντας μάλιστα μεταξύ άλλων: «Εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου για τα προβλήματα υγείας

Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για τον φυσιοθεραπευτή της, η Μαίρη Χρονοπούλου, ανέφερε: «Όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα. Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια.

Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πως να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους».

«Ήταν φρίκη. Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση», Μαίρη Χρονοπούλου

«Ήταν φρίκη. Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετώπιζε επί σειρά ετών, λέγοντας ακόμη πως «δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού.

Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας», είπε στη συνέχεια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ βάζουν τέλος στις φήμες

Πέθανε ο Γιώργος Ηλιάδης

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα